ledig vecka.

den här veckan har det vart mycket omkringresandes. men inte så långa sträckor. ebba har fått upptäckt gärstrikland. har vart hemma och jollrat en del och kikat på lite film apocalyptodie hard 4.0. med en sån liten bebis kan man inte ta sig till bion så då fick bion komma till oss (bara den här gången...looovar...hihi). bra filmer var det iaf!! även om apocalypto var väldigt...brutal....ebba har nu under sina 8 veckor hos oss sen alla 4 die hard-filmerna och tycker det är så här roligt...

i söndags var vi och hälsade på världens sötaste klara som som hade blivit tre dagar. var sån jätteskillnad på dem. kändes det som i alla fall. fattar inte att ebba vart så liten. bara 7 veckor tidigare. klara tittade en massa på oss också. kommer inte ihåg att ebba hade ögonen öppna så mycket. säger som alla andra att det är läskigt att hålla i en bebis. kommer inte alls ihåg hur man gör. haha!! bara för att ebba är stadig i nacken. det viktigaste när man träffas för första gången är av bilden att döma...att mäta fötter....

i måndags var vi till åmot och lånade takräcke av gammelfaster & co. finväder var det! i tisdags var vi till hammarby och andreas badade. måste ju lägga in ett bildbevis. kan ju inte vara en sån vanlig aktivitet den här skruttsommarn inte. kallt var det i vattnet i alla fall..

åkte till hamrånge på kvällen och grattade min kusin kajsa!! sen hem och kollade på midsomer....i onsdags åkte vi söderut till hedesunda och hämtade takboxen och sen till gysinge och hälsade på i affärn och levererade lite kaffe. fick se mammas & pappas nya lägenhet också. igår var karin hit och hälsade på några timmar. alltid så skoj att träffa henne!! fick blombud på kvällen av karln min...inte vad att bli bortskämd med såna söta överraskningar!

sen var helena hit och hälsade på en sväng också!!! tog en promenad på kvällen förbi mcd och köpte milkshake. var hemma vid 22.30 så då blev det läggdags. ebba sov från 23-7. ska det vara så...ska hon bli en stor tjej redan. ikväll ska vi hälsa på klara igen!! 

världens sötaste dräggelbebis!

din kommentar
från: Rosa84

Hon är ju för söt!
& dödskalleklänningen på & allt, ångrar att vi inte köpte den iaf i lite större storlek. Kan ju ha iaf fastän det är lite kallare väder med strumpbyxor som ni hade.
Måste varit skönt att få sova en hel natt också. :-) Linnéa har börjat bli trött redan vid 8 på kvällarna nu, men gör att för att hålla sig vaken till 9-10. Kan ju missa spännande saker när man sover. :-)
Hoppas allt är bra med er, kram

2007-08-03 @ 13:25:03
från: Anna

Världens sööötaste!! Längtar efter att få träffa er i helgen =)
Låter som en bra vecka det där för övrigt!

från: Tina

Ja det är underbart när man får känna sparkarna och så mysigt att även Mattias har fått känna dem. :-)
Är hon redan 8 veckor Ebba. Gud så tiden går fort..

2007-08-03 @ 15:43:09
blogg eller hemsida: http://tiniwinisen.blogg.se
från: Sandra

Vad söta!! Har ni någon stund över nästa vecka så kommer jag gärna och hälsar på en sväng! :D

2007-08-03 @ 16:57:34
blogg eller hemsida: http://sanderstedt.blogg.se
från: Helena

Vilka fina bilder på Ebba! :)Å på Ebba&Klara-bilden ser det inte ut att vara så stor skillnad ändå. Hälsa Lina med familj från mig!

2007-08-03 @ 17:07:47
från: Anna

Tack själv för gårdagen mina underbara töser!! Det var som sagt en riktigt bra
dag. Hjalle å jag var ute å åkte båt i 5 timmar idag. Hade det jättemysigt =)
Hoppas du med njutit av finvädret idag. Kram!

2007-08-06 @ 20:18:17
blogg eller hemsida: http://levinda.blogg.se
från: Annika

Hon är verkligen jättego lilla Ebba! Hoppas vi springer på varandra på stan snart så man får se henne live!

2007-08-07 @ 23:34:31

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback