smålandssemester.

jaha lite semesteruppdatering nu då efter att varit hemma ett par dagar. lillfröken är lite orolig & kramig så det är lite gnälligt men det är ju mysigt också när hon vill gosa.

åkte till fliseryd på måndagen. stannade för lite frukost i södertälje på en mack. sen tog vi ett till stopp i norrköping för att ebba skulle få sträcka på sig lite och sprattla loss i vagnen. gick och våldsgästade hos
ante som turligt nog var hemma!! skoj att överraska så där & gott med kaffe. sen fortsatte vi ner till farmor lillemor & nori som hade ett jättefint & stort hus med massa mördarsniglar i trädgården.
        
hemma hos ante.    lyxkärran & rishögen.
på tisdagen var vi till oskarshamn och till campingen där farmors husvagn är uppställd. hur mysigt som helst och rätt fint väder. jag älskar verkligen klippor och skulle jättegärna bo vid havet. man blir så lugn & mår så bra.
   
vid havet.                    i oskarshamn.          hemmas hos farmor.
onsdag blev det en liten längre resa till öland. stannade först vid kalmar slott. sen åkte vi över till öland och borgholm. stannade till vid solliden & ruinen men gick aldrig in nå. traskade runt i borgholm i stället och letade på en annan ruin som hette gråborg. var inte världens finaste finaste väder.

tröttis.                 finlunch.                    sötunge!         
på torsdan åkte vi små åksjukevägar för att ta oss till kosta. var en älgpark efter vägen med två parkeringar smockfulla med tyska bilar. trodde man bara sa att det baaara är tyskar som gillar älgar. och och vi såg massvis med turister av olika nationaliteter under hela veckan men de andra var visst inte så intresserade av de stora djuren. i kosta hade de även ett stort klädoutlet men det resulterade bara i en brun kofta till hösten. lite glas köptes det också.

på fredagen umgicks vi lite med lillemor & nori innan vi åkte vidare mot jönköping & john bauer hotell. hann träffa carola en lite sväng till och med. skojs skojs. var ju över ett år sen. fick även träffa en liten whiskasgrå 9-veckors kattunge.

carola & ebba.        lizzy.
lördag innebar visingsö. ebba åkte för första gången färja som passande nog hette ebba brahe. kunde inte ta över bilen när det var så mycket folk. var medeltidsmarknad och en massa mysiga såna saker. ösregn till en början men man torkade ju upp. gick ju inte å köpa paraplyer heller...de påstod att det inte fanns såna på medeltiden...men jag köpte en fanta å inte vet jag om det fanns då heller. självklart köpte vi polkagrisar i gränna!

visingsö.
mysigt att bo på hotell var det och ebba sov alldeles utmärkt. var en mysig semester. men särskilt utvilad kan man ju inte säga att man blev. men vad gör det! får tacka farmor & nori för att vi fick bo där och till och med få hemlagad mat! lyx!

din kommentar
från: Sandra

Ser supermysigt ut!

från: Tina

Vilken mysig semestertripp ni verkat gjort. Och härligt att allt gick så bra med lill-fian.

2007-08-23 @ 08:35:16
blogg eller hemsida: http://tiniwinisen.blogg.se
från: Anna H

Vi åt oxå "lyxlunch" på samma ställe i Borgholm, när vi var där :)

2007-08-23 @ 09:53:27
blogg eller hemsida: http://anna1441.webblogg.se
från: Sandra

Låter jättemysigt det där!!

2007-08-23 @ 14:23:16
blogg eller hemsida: http://sanderstedt.blogg.se
från: Helena

Låter som en toppensemester! :)

2007-08-23 @ 20:54:37
från: Anna

Va supermysigt det låter =)Härligt med semester!

2007-08-23 @ 21:56:17
blogg eller hemsida: http://levinda.blogg.se
från: Annika

Det är det som är tjusningen med barn: De gör preciiis som de känner för. :) Låter som ni haft en mysig semester!

2007-08-24 @ 11:42:15
från: Patrik

Visingsö är fina grejer! ;)

2007-09-04 @ 22:36:34
blogg eller hemsida: http://norrlund.blogg.se

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback