gnällkväll.

idag höll sig vädret lite fint så vi kunde ta en promenix ner på stan & fixa lite saker. som vanligt nu för tiden tar allting extra lång tid känns det som. var skoj iaf för vi hann träffa på lite folk. suger åt mig av all social kontakt jag får utanför våra väggar. så skönt att höra om andras liv. vad de pysslar med! tro inte att jag inte trivs hemma med min kära familj inte. för det är det bästa nu att vakna upp varje dag med dem. vill aldrig att andreas ska börja jobba igen. känns skönt att det är sommar!!

har inte kännt mig på nå topphumör ändå idag. har inte ett par byxor att ha. inge shorts eller 3/4-byxor. det enda jag kan ha är mammabyxor och jag verkligen hatar dem. kände mig mest deppig i mina mammajeans & gula topp när man kunde se magen välla över. å det värsta med detta gå till annonsbladet för att fotografera sig. fick se bilden i kameran och det såg bra ut trots att lillan var lite muttrig. men sen när jag såg kortet hemma så ser jag ju hur illa jag ser ut! usch va surt allt har kännts...trots att jag inte vill något annat än att vara hemma med min lilla skrutt. eller åtminstone tillbringa all tid med henne så känns det drygt när andreas blir bjuden på en massa fester hit & dit & kan åka iväg & spela fotboll eller kläcka ur sig "mm öl va gott.....var inte så längesen jag drack men det känns som det skulle vara kul nu". ja men va fan gört då. trött trött å trots att jag sover ganska många timmar per natt så måste jag vakna. det måste inte han. jag känner mig mest som två individer.

nog gnällt om det. det är inte så illa ställt som det låter men det måste ut. för allt är inte en dans på rosor bara för att man fått världens underbaraste varelse att älska! dessutom finns det andra som jag fäller mina tårar för idag.....så tråkigt!


din kommentar
från: Sandra

Man måste inte vara på topp jämt, ibland har man dagar som bara är blä fast man eg har det rätt bra! Och kläderna ska du se att du kommer i så småning om, tar väl tid sånt där och det har ju bott en bebis där i så den kan väl inte annat än vara stor fast inte bebisen är kvar där! Men förstår att känns drygt att inte kunna ha byxor, men snart ska du se att de passar igen! Och det var kul att se er idag å :)

från: Sandra

Kram på dig vännen! Upp med hakan! Vi har alla våra dagar. Man är sjukt trött som nybliven mamma och man FÅR gnälla!
Ang. kläderna så känner jag igen mig så himla mkt. Jag gjorde iaf så att jag köpte lite nya kläder, "vanliga", fast någon strl större. Kändes bra med nytt, trots att det var en strl jag visste att jag skulle (förhoppningsvis) bara ha ett tag. Modet just nu är snällt mot oss fd gravida, man kan handla på tex Gina Tricot och få "tunikor" etc. som faktiskt döljer det mesta. Brallor, tja ... någon strl större där då, och så tunikan ovanpå!
Kram

2007-06-19 @ 23:36:59
blogg eller hemsida: http://almanova.blogg.se
från: Tina

Kan förtså lite hur du känner dig, just att han kan göra så mycket och du liksom är fast därhemma med lillan.
Lite så är det ju när man är gravid också. Då kan killen göra och leva precis som vanligt och bli bjuden på en massa fester och så medans ens själv som bubbar på bebis i magen inte direkt kan gå på fest på samma vis som förut.
Men helt klart är ju det lilla livet viktigare än allt annat på denna jord och allt man får avstå är ju helt klart värt det. Men känslorna och tankarna måste man ju få ur sig ändå... :-)

2007-06-20 @ 08:11:11
från: Sanna

Förstår dig precis! Allt är mycket jobbigare för oss på alla sätt och vis. Papporna kanske tror att de är lika delaktiga, men det kan de ju omöjligt vara. För är man en ammande mamma så kan de ju inte vara det. Det bästa ni kan göra är att prata med varandra mycket och ofta, så ni vet vad den andra tycker och tänker.
Är så sugen på att se eran lilla skrutt ;) Så jag hoppas vi stöter på varandra nån dag :)
Kram

2007-06-20 @ 08:22:14
blogg eller hemsida: http://nuffs.blogg.se
från: Helena

Man FÅR gnälla! Jag looovar! Har haft ett gäng deppdagar här jag oxå. Antagligen på grund av all press & stress, men nu igår så vände allt & jag har blivit precis som vanligt :) Kom & hälsa på nå'ndag vettja! :)

2007-06-24 @ 15:13:35

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback