tassont.

fredagkväll och jag är tråkigast i världen som vanligt. stackars andreas. fast han kom ju nyss från jobbet också. i morgon kanske jag ska skärpa mig och kanske offra mig på en film eller så. mellan 21-10 fungerar inte mina händer som de ska (carpaltunnelsyndrom) och jag tappar humöret och lusten till det mesta. visst lite överdrivet att gnälla över något jag vet går över om en månad. var till en arbetsterapeut på handenheten på sjukhuset igår å fick nå skenor jag ska ha när jag sover. var inte så obekväma som de såg ut men hjälpte inte ett dyft i natt iaf. får se om det blir bättre med längre användning...

idag har jag moppat golv sen har anso vart här och hälsat på. i morgon åker de till usa i tre veckor. lyx! kommer nog tycka att det blir lite tomt utan dem...var till virre & hälsade på på em. där var det kusinträff med systrarna persson. inte riktigt klok nån av de där men idag var nog annika värst. bra roligt var de iaf! var en sväng på rusta/dollhouse/öb sen hem och åt en sallad och kikade på inför schlagern & criminal minds.

hoppas på braväder i helgen. vi vill grilla! åsså ska vi måla bebisrum....

förresten har jag ju kommit på hur man kan göra om lite här på bloggen. ändra färg & typsnitt & såna saker. jag är ingen sån där jättehacker. datorer kanske inte är min grej på det där viset...det tar sin tid att göra saker. men det är rätt kul!

din kommentar

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback