ja...det stämmer.

synd att man inte blev bjuden på nån halloweenfest i år. annars hade det bara vart att sätta en lie i handen på mig så hade jag kunnat skrämma folk ordentligt med mitt likbleka ansikte! svarta kläder har jag ju jämt ändå så! kanske man borde sola...var ju över ett år sen. fast å andra sidan solar man en gång så matchar ju huden bara jultomtens kläder så man måste sola fler gånger....

igår var anso & daniel här på idolkväll med mat (ja än en gång hade de med sig maten....tur att vi bjöd på tacopajen senast). borde iaf vara en tradition...är så roligt!!! idag kl 9 hade styrelsen bestämt att vi skulle ha höststädning här. en sån här helg? lyckan var när jag var upp vid 5 och såg att det fortfarande toksnöade!! wihoo! inget krattande med grannarna! man kan ju liksom inte bara smita iväg heller....hade besök av lina. björn & klara i stället!!

din kommentar
från: Helena

Det var fler som var lyckliga här över att slippa kratta ;)

2007-11-03 @ 23:04:28
från: Linda

Känner igen mig.. Tänkte senast igår att jag måste komma igång med solandet. & klippa håret.. & börja orka fixa till mig.. & börja träna så man får bort degmagen så man kan börja köpa nya fina kläder.. Synd att det ska vara så dyrt allting.. & sen när man vill spendera så blir det alltid till Linnéa man köper saker/kläder åt.

Var jag som skrev i ditt förra inlägg, glömde bort att skriva mitt namn. Hann inte skriva det heller för en fröken ville prompt ha uppmärksamhet då. :-)

Ha det bra, kram

2007-11-04 @ 09:25:04
från: Syrran

mmmm...det stämmer! Mycket trevligt i fredags...vi får ta och göra det till tradition :-) Nu är vi å byter däck hos Papi. Vi hörs. Kramar

2007-11-04 @ 12:08:24

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback