funderingstider.

idag har det vart riktigt höstruskväder & jag har inte kännt mig nå pigg alls. hösten innebär också en massa funderingar och från och till depp. men emellan det är det också mysigt med höst. mysiga och varma kläder och en massa fina färger! mysigt med hemmakvällar som det blir ikväll. godis & fotboll. emmy & meja var här på besök idag på em vilket var skojs! ebba tycker det är roligt att titta på andra barn och hon gillade när meja pratade med henne.

snart börjar vardagen igen när andreas börjar jobba. jag har tänkt tidigare att jag inte behöver träffa en massa andra mammor & så...har ju mina vänner (och vänner med barn) & familj. men så har jag kommit på nu att det är ju det jag behöver. det här är ju mitt "jobb" nu. det jag ska göra på vardagarna och då behövs det nog lite "jobbarkompisar"....det andra är ju min fritid & ebba behöver ju lite bebisvänner. har fortfarande inte hört nåt om föräldragrupp från bvc. hoppas att de har nå info om det på måndag när vi ska dit & vaccinera lillfröken. ska visserligen gå på babysim men det är lite mer som en mysig familjegrej. jag borde nog ta mig till öppna förskolan nånstans...men nu är ju inte jag den som tar mig för såna saker ensam då jag är lite blyger. å då kan man ju på en gång räkna bort att ut & ragga barnvagnsvänner på stan. hihi!


din kommentar
från: Anette

Gratta Ebba på 3 månadersdagen från gammel faster
med familj med både kramar och pussar

2007-09-09 @ 11:09:12
från: Rosa84

Om du har lust så är jag & Linnéa väldigt öppen för förslag att hitta på något!
Vi försöker komma ut så mkt som möjligt & är på öppna förskolan (familjecentralen Vallhov/Björksätra/Stensätra iofs..), babysång & så nu massage som börjar nu på tisdag för oss, så Linnéa får träffa andra bebisar & jag får lite vuxendos av dom andra mammorna & papporna när man "bara" är hemma & föräldrarledig. :-)

2007-09-09 @ 11:40:58
från: Sanna

Fårstår precis hur du känner. Jag är också lite sådär att man inte behöver träffa andra människor så mycket, man har ju dem man alltid haft. Men man kommer på att dagarna blir ganska så långa, när man inte har så mycket på listan och längre blir de, juy äldre bäsarna blir. Om du har lust så skulle vi kunna gå till nån öppen förskola tillsammans. Har inte heller direkt tagit mig för att gå på sånna heller. Har varit till kanalkyrkan nån gång, men inte fallit för det riktigt. Tror att sigridsgården skulle vara ett bra ställe att gå till. Det är ju så himla mysigt därinne tycker jag och bra personal. Vad säger du?
Kram

från: Helena

Du får väl hänga på Annika & Isac till Västanbygården. Det är ju ändå vägarna förbi dig :) Å vill du ha omammig vuxenkontakt får du gärna höra av dig till mig! :)

2007-09-09 @ 16:20:56
från: Sandra

...och mig! :)

2007-09-10 @ 14:50:16
blogg eller hemsida: http://sanderstedt.blogg.se
från: Sanna

Det är alltid lika kul att gå på BVC! Fast kanske inte när det gäller sprutan då iochförsig ;)
Tror att sigridsgården har öppen förskola på måndagar och onsdagar. Det hade dom i våras iaf. Ska vi kanske gå dit nån utav dagarna nästa vecka? Tror också att de håller på från typ 9-12.

2007-09-10 @ 22:05:35
blogg eller hemsida: http://nuffs.blogg.se

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback