biltrassel & vårmys.

i fredags när jag kom från jobbet 22 var a&d strandade här då deras bil vägrade starta. så a skjutsade hem dem. i går hade vi lyckats kommit i ordning och skulle sticka i väg till gysinge redan kl. 10. då startar inte vår bil heller! så där stod vi med två bilar på uppfarten som vägrade starta....ganska komiskt ändå....s&s kom och räddade oss med startkablar så vi kunde dra i väg bara en timme senare...värre var det för de andra stackarna.

blev finväder i gysinge så man kunde va ute. mor & jag promenixade & andreas fiskade upp en gädda. åt en massa gott & hade det bra.



var ute och busade i solen innan jobbet i fredags å..härligt när man kan sitta på gräset och läsa bok...

din kommentar
från: Anna

Åh va mysigt det ser ut där, härligt ställe att bara vara på och ta det lugnt och njuta!

Vi ses på onsdag då :)

från: Faster Anso

Mysiga bilder på busfröet! Inte så farligt med vår bil, det löser sig nog. Det blir inte ogjort även om man funderar å grubblar som fan har vi kommit fram till. Bara att lämna in och punga upp. Vi har bil till UL imon å det känns skönt. Hörs imon. Kram å go natt!

2008-04-27 @ 21:13:46
från: Helena

Åh... Bilar & datorer är ju så'nt där som bara SKA funka av sig själv! Tur att jag har en duktig bilmekarpappa, som kan det mesta! :) Vad söt Ebba var med klänningen. Å vad vackert det var i Hedesunda. :)

2008-04-27 @ 22:17:28

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback