sockerchock.

sitter och äter marabous non stop mjölkchoklad och tycker att jag varit rätt duktig med att inte köpa en massa godis. denna fick jag för att jag hade en liten menshumörattack idag på willys.

MEN!

den här veckan har jag:
måndag: var i gysinge hos mor & far. åt både godis & glass.
tisdag: var till maria & moa och fick otroligt lyxigt fikabröd.
onsdag: hälsade på emmy. meja & mira & åt glass på fm. sen till lina & firade hennes födelsedag på em & fikade. både hennes fantastiska morotskaka & tårta. åt en mcd-cheeseburgare på vägen dit dessutom.
torsdag: till sanna & junia på fm & fick gott hembakat fikabröd. till virre. jocke & ally på em och fick glass & kaka.

så jag kanske inte borde äta nå mer onyttigt nu va?

hur som helst har det vart en trevlig vecka och ebba har fått lekt ordentligt med kompisarna. har fått träffa ally för första gången!!! sötnos!!! å det är väl värt mer än att äta nyttigt...hihi!

fredag i morrn: inge planer förutom att jag måste måste måste köpa en mascara & hitta något att ha på mig. jag har stor klädbrist! a&d kommer på kvällen och då vet jag att jag kommer äta något onyttigt.
lördag: planerat att rookiesarna (ehm..ja de känns nästan så) + andra som vill (nån?) ska gå ut! låter som det kommer bli något onyttigt då med......
söndag: jag ska baaaara äta frukt!!!

vill vara kreativ.

efter veckor av rust har min inspiration legat nere....men nu börjar den vakna till liv igen och jag har massor av idéer. synd att man inte har allt material att tillgå när man vill......men till att börja med har jag lyckats pyssla ihop ett kort idag! eller det är snart färdigt iaf....

nu behöver jag gardiner. rullgardiner. mattor. färg. lådor. större blomkrukor. kuddfodral. äh... en miljon grejer!

skitsnack.

gd har bevisat att journalister kan få en att tro precis vad som helst.....man måste kritiskt granska allt man läser!!

mobilbilder.

är lite dålig på att lägga över bilder från mobilen till datorn men nu så har jag lyckats. så jag lägger väl några här å eftersom jag vet att vissa vill se lilla fistrollet.



å så en lite yngre variant...



nu sover hon sött...kanske lite oroligt eftersom hon är snorig men bert-böckerna är på plats under sängbenen. hoppas de kan hjälpa lite igen.

påsken.

i den här familjen har inte påsken vart någon direkt långhelg....a jobbade fredag. jag lördag och nu är han och jobbar. ingen påskmiddag eller släktträffar. dock en trevlig lördag kväll med tacos & lite vin & tp med lina & björn. småtjejerna sov gott i varsin säng. dessutom hann familjen med en härlig långpromenad idag!!!

i fredags hade jag & ebba trevligt besök av både sandra & anna!! på kvällen blev a & jag inspirerade av så ska det låta så vi sjöng en massa singstar innan jag var tvungen att sova så jag kunde va på jobbet 7.

att vara timvikare är så där....för en sån som mig som gärna har ett 7-16-jobb med en fast punkt och fast schema och resultat av vad jag gör blir jag mest förvirrad av det jag gör nu. många ? i mitt huvud.

nu ska jag hitta på nåt att roa mig med....ev pyssla....tv:n verkar inte vara min vän ikväll.

scrubs.

image223
det här scrubs verkar vara ett bra program....både ebba & dr.turk funderar nog vad jag pysslar med...

blir nog fint de här.

när a klev upp 5 meddelande han att det var -7 grader ute. suck. hoppades att barnet skulle sova längre än vanligt...längre än 7 alltså. så man slapp se det kalla eländet.

jag kunde inte somna om och 6 tyckte lilla fröken att man kunde kliva upp....men som det ser ut nu så längtar man nästan efter en promenix.....det är ju strålande sol & riktigt vackert!!!!

lite kaffe på det här så....

blöh.

för tillfället tycker jag livet är mest muppigt. önskade inte mig snö nu. önskar mig sol och lite uppmuntring. känner mig ensam fast jag inte är de. jag vill göra så mycket men känner inte för nåt....påsk betyder inte långledigt och en massa tid att göra saker när man jobbar 5-skift. så det känns inte som någon speciell helg alls...

igår blev man ofrivilligt barnvakt i två timmar...och jag kom på att i morrn kan det komma påskkärringar. måste kanske ha godis hemma så man kan göda barnen? åhh....ibland är jag lite allergisk mot barn. dock inte mot mitt barn & hennes vänner.

mor ringde från playa de ingles i morse och satt på balkongen och åt frukost i 22-gradig värme. blah!

inte har jag pengar så jag kan shoppa mig lycklig heller! (se det ironiska i detta).

stackars mig med mina bekymmer. såg btw på aftonbladet att dubbeldippa är hälsofarligt. som sagt snacka om medicinskt i-landsproblem......stackars oss.

nu ska jag lägga mig och läsa min family living som damp ner i postlådan idag. det är dock något positivt!!

grillpremiär.

idag jobbade jag 8-16. när jag kom hem var det full fart på grillen & utemöblerna hade kommit fram. a & hade besök av a & d å de hade fått för sig att grilla. söta nog hade de väntat på att jag skulle komma hem vilket gjorde att solen hade försvunnit. men vad gjorde det! mysigt var det...en försmak av sommarn....och jag hittade en krokus i trädgårn!

annars var a&d här och barnvaktade mig i fredags kväll. lycklig var jag för jag kände mig ensam....i lördags var det 50-årskalas hos s&s. eat & drinkers i farten. bandyfinal- och schlagertittande!

hade besök av gamla jobbarkompisarna på wedins i onsdags. bjöd på lite mat & fika. supertrevlig kväll med massa skratt & prat om konstiga saker (huvudvärkspiller. självmord & röda piller man fick när man var liten...sälja skor kan ge en stora problem...hihi)!

hade en liten deppsvacka tidigare i veckan men den har nog försvunnit bort igen....redo för en ny vecka. får se vad den har att erbjuda.....har hört att det är påsk.

nänä.

nä...de hörde aldrig av sig nå....ovissheten fortsätter...kan man inte åtminstone ringa å säga vad det var som inte passade dem?

vardagsrum.

nu är tapeter. färg & lister på plats. och även möblerna börjar hitta hit....men än så länge saknas det piff & puff å sånt där...gardiner. kuddar. tavlor. ljus å grejer. jag vet...men det finns tankar och planer. tar bara lite tid tills det mysiga kommer på plats......det blev fondvägg. och jag är nöjd! svart är bra! resten av rummet är det vita metallic-tapeter. inget som syns på bild...men lite effektfulla är de....

så...basen är svart. vit. silver...och ekmöbler (kommande...). jag hatar sofftyget men jag får stå mitt kast. ett tag till iaf. frågan är vilken färg det ska vara på gardiner & kuddar & sånt. vad tycker ni?


påfrestande ovisshet.

som pia (grattis till jobbet!!! lyckades inte kommentera på din blogg..) undrade så kan det ju verka rörigt med att jag skriver att jag fått jobb och sen går på intervju.

jag började behandlingsassistentjobbet med två provdagar som funkade fint. men eftersom det är i uppstartningsskede så vet de varken ut eller in där själva tror jag. bl.a. när det kommer fler boende och det leder ju till att man inte kan anställa mer personal. så jag vet absolut inget. vilket är frustrerande.....vet inte ens om jag kommer få jobba mer....och i så fall när det kommer att bli.

så därför har jag sökt annat och var en av de 20 som fick komma på intervju till kappahl som ska öppna....4 ska de anställa....visserligen kanske inte det jag borde jobba med men en trygghet. just nu stressar ovissheten mig så otroligt och jag bara tänker på jobb.....jobb jobb jobb.....kan inte njuta av dagarna eller koncenrera mig på något ordentligt.

intervjun kändes toppen iaf och jag är glad att jag har min kära som förstår mitt uppstressade jag....jag blir lite konstig..och det är nog en underdrift.

familjen var till ikea en sväng. alltid uppmuntrande. och sen var ebba & jag och lekte med lina & klara på em. skönt att bara ha skoj med vänner......

tandtroll.

började dagen med tandplågarn. hade sån tur att hålen inte blivit större...men inte heller mindre...på 1,5 år. så nu måste jag verkligen verkligen skärpa mig. tandtråd & skölj varje dag!! det är för mitt eget bästa....bara detta lilla äventyr kostade 623 kr & en del smärta!!

veckans första jobbiga moment avklarat....i morrn kommer nästa....ännu en intervju....jäkla poppis va?!!

9 månader.

några bilder på 9-månadersungen.

                          
å så hälsar vi ALLY välkommen till världen!! ebba tycker att hennes kompis valde ett bra datum.


namnsdag.

typ som vanligt har inte vårt internet/telefon fungerat på fler dagar. men nu har ebba läst namnsdagsgratulationerna och tackar så mycket med en massa pussar till allihop!!

*smack*

ebbas dagar.

 ny vårjacka & mössa.
 på mormors jobb & hjälper till.
 arg på krokko.
 tycker att vasaloppet var lite tråkigt.
på fredos med klara.

nagellack.

kör vidare på det här tvälingsgrejset då. det är ju skoj!

Jag är med i
Marias tävling där hela 10 personer kommer vinna varsitt naglack från Stjärnglitter .
Var med du också. Tävla Här

jag vann.

deltog i lite tävlingar igår när jag inte hade nåt vettigt för mig....jag vinner typ ADLRIG men det är ju gratis att delta.

å förvånande nog så
VANN jag en!! lite skoj. så nu måste jag väl kämpa på ännu mer med kvälls-sit-upsen!


hur svårt kan det va?

en karl i hitlerkostym av sidentyg som gör lite basic aerobic-steg....jo vars. mest schlager hittills. nu kommer mitt hatobjekt dessutom.

ge mig björn gustavsson! nu!!


-------------------------------------------------------------

jaha that´s it alltså. jag tror att jag ska ta å heja på en ballad för svensk del. heja sibel!! å...charlotte perelli ser ju rätt snygg ut i svartvitt.

det var inte bara jag alltså:
puh!! ville inte säga nåt först...

ensamfestival.

ikväll är det mellos sista del. jag ska titta i all min ensamhet. lite tråkigt när jag tittat tillsammans med mina gobitar de andra gångerna......ebbolajnen somnade för en halvtimme sen.....katterna sover...a jobbar.....ska väl leta på något gott att peta i mig & lyssna på det skit som erbjuds. mysigt det å.

i morgon är det vasaloppet. tradition för mig att se det. så får det bli även i morrn. dock vill väl inte lillfröken sitta still!

lite diskret.

ibland skriver jag inte ut namn eller platser eller liknande. det finns förklaringar till detta....den enklaste är väl att jag helt enkelt inte vill hänga ut personer så tydligt. och för övrigt behöver jag helt enkelt inte skriva detta!

så...vänligen skriv inte ut namn i kommetarer. de flesta som läser känner ju mig så jag svarar gärna på frågor på andra sätt! tror att det är fler som läser...som aldrig lämnat kommentar. ni är välkomna att göra det. jag blir skitglad för allt som sägs!!

mars verkar vara en bra månad.

YIHAAA!!!!!!!!
några dagar nästa vecka ska jag få provjobba. sen ska jag finnas till för behov och förhoppningsvis få jobba fr.o.m. maj. verkar var rörigt där nu men jag får äntligen prova på vad jag är utbildad för. har inte slitit i 3 år förgäves iaf....