visning.

så välstädat som vi har nu har vi väl nästan aldrig haft. så här man borde ha det jämt. idag har det vart visning och det hade väl gått bra. på måndag är det igen hoppas på ännu mer folk då. jag. ebba & kissarna har åkt runt i bilen och sjungit & skrålat medan det var folk som sprang runt här och snokade hur vi har det hemma.

nu är bebisen på g. spännande! lite drygt 2 veckor för tidigt....vi pratade igår å funderade vad det kunde vara för nåt som gjorde ont. några timmar senare ringde hon och hade kommit på att det var värkar. haha!! ja faktiskt värkar gör ju faktiskt inte så ont i början....jag trodde ju jag var skitnödig när mina började. men när jag var det regelbundet med 3 min mellanrum insåg jag att så var nog inte fallet...haha!

-------------------------------------

30 minuter senare:

nu har mira kommit!! sitter med en liten tår i ögonvrån å tittar på en liten sötnos på ett mms!!

din kommentar
från: Helena

Är det Emmy's bäbis..? Mira var faktiskt ett av namnen "mina" barn gav som förslag när...vem det nu var?...skulle ha barn. Tycker det är sött! Hur många var det som kom på visningen då? Nå'n som anmälde intresse direkt? Vad gillade katterna att åka bil..? ;)

2007-12-07 @ 16:20:55
från: Anna

Hmm...de brukar ju ha fina billiga lyktor på Owes men jag vet inte säkert om de har det nu... Var där å handlade för några dagar sen men va ju inte ute efter nån lykta så tänkte inte på det :)
Du får åka in å titta, om inte annat så hittar man ju alltid en massa annat fint man kan ha användning för :)


skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback