jordgubbsebba.

äntligen färdig med bokstäverna maria fixade åt oss...som de var eftertraktade & helt plötsligt var jag tvungen att komma på hur de skulle se ut...blev inte som jag tänkt men jag är mycket nöjd med dem!!

med lite vit & röd färg & jordgubbsservetter så....


biltrassel & vårmys.

i fredags när jag kom från jobbet 22 var a&d strandade här då deras bil vägrade starta. så a skjutsade hem dem. i går hade vi lyckats kommit i ordning och skulle sticka i väg till gysinge redan kl. 10. då startar inte vår bil heller! så där stod vi med två bilar på uppfarten som vägrade starta....ganska komiskt ändå....s&s kom och räddade oss med startkablar så vi kunde dra i väg bara en timme senare...värre var det för de andra stackarna.

blev finväder i gysinge så man kunde va ute. mor & jag promenixade & andreas fiskade upp en gädda. åt en massa gott & hade det bra.



var ute och busade i solen innan jobbet i fredags å..härligt när man kan sitta på gräset och läsa bok...

teletubbie.

på bb fick man en dvd-film med teletubbies..kändes rätt överflödigt då men nu har vi provkikat på den. fröken är inte så intresserad av tv men nu var det lite spännande...kunde tom sitta still ett tag...fast man måste ju kolla väldigt nära också....
 och roa sig med lite annat emellanåt...

idag skickar vi grattis till mamma/mormor & virre som fyller år!!


asfaltsskojare.

såg på insider om asfaltsskojarna som tydligen är årligt återkommande...nu mer som stensättare. på vår gata har det också vart. 4 dagar i rad...de har pratat med oss två ggr. hos grannarna som har nybyggt och ännu inte hunnit gjort i ordning någonting står de ett par gånger varje dag långa stunder & bara väntar på dem......irriterande typer!

paketöverraskning.

de senaste dagarna har jag mest njutit av solen. måste samla på mig energin den ger för för övrigt känns inte allt som att det är på topp.....det här med jobb är påfrestande...

pallrade oss i väg till sigridsgården i morse så jag fick mig en promenad även idag. efter det gick maria & jag ner på stan och åt glass. satt i krysset med småbrudarna sovandes och snackade skit. å helt plötsligt dyker det upp någon som vill ge oss varsin present....båda blev jätterörda och alldeles stumma. vi hade ju eg inte gjort något....söta människa. en stor del av varför vi går på öppna där vi gör....(jag tänker inte tala om mer för jag vet en till som ska få paket som läser...som är värd paketet mer än vi).

så vi satt och öppnade paket mitt i krysset! överraskningar är ju trots allt nåt av det bästa....promenixade till maria där a hämtade upp ebbot & mig. sen har vi vart ute i trägårn!

veckan.

i veckan har det vart fullt upp. vi har hälsat på anna & alva och lekt med dem och 4 gobitar & deras mammor. dagen efter kom anna & alva hit och sen fylldes huset på eftersom med 3 småttingar till & föräldrar. helt slut var jag sen!

ons var jag på intro för ett ev kommande sommarjobb. sen hälsade vi på min moster och därefter kom faster & kusiner hit. tors var det intro igen. sen direkt till katja & emilio. sen var mamma här och hälsade på. första gången den här veckan jag kunde andas ut lite.

fram till detta hade jag knappt sett till den där sambon jag har....men idag fick vi som sagt lite tid tillsammans innan han skulle jobba. på em har angelica vart här och hälsat på!! sen har ebba & jag vart ute och sopat grus!

trots att man blir slut av att ha en massa planer hit & dit så blir man ändå pigg av att ha fullt upp!! konstig ekvation det där...


åhlénsrea.

var tvungen att bege mig inkl. fam. till åhléns idag. sista öppetdagen. tråkigt! men med 70 % kanske man kunde hitta nåt på det urplockade stället...billigt! 6 böcker. ett läppglans. en nalle mysvovve till ebba som hon gillade. lite småplock & en bikinitopp till mig. tittade på den förr men har inte orkat prova....men för 39:- kände jag att jag kunde köpa ändå! allt som allt blev det 709 kr & med 70% betydde det 212,50 kr!!

å så fick vi äntligen ut i solen & promenera tillsammans!! bra början på dagen!

fantastiska värld.

det är en underbar värld också.....vi har vart så glad för att ebba ska få en kusin. som dessutom ska bo nästan granne med oss.

men det blir inte bara en kusin utan TVÅ!!!

lycka x 2!!!!

för bara 4 år sen kände jag inte dessa människor men nu finns de i min släkt. åtminstone min dotters...alldeles underbara människor!! hela tjocka släkten!

otäcka värld.

va är det för värld jag fött ebba till? en värld full med kärlek så klart. från oss. från all släkt & vänner!

men ändå lurar saker runt hörnen man inte kan rå på.....och det blir så påtagligt när det sker så nära. en person som brukar vara här....här där vi bor....men nu är det slut på det. för evigt hoppas man ju!!

sänder mina tankar till engla & hennes nära....och alla andra som drabbats...

things we lost.

jaha nu ska han gifta sig å....bara att ge upp hoppet? min stora kändiskärlek depp.

igår kväll hade vi hemmamys a & jag. eldade & åt onyttiga saker. och såg "things we lost in the fire".....om jag grät ett par tårar? jo då!!! sååå bra film....och en händelse som är en av de värsta mardrömmarna...

den har verkligen fastnat inom mig....och benicio del toro var fantastisk......ibland passar allt så bra ihop och blir så rätt!

min söta.

äntligen har jag orkat lägga in lite nytt....

torulf (husets förra ägare) lämnade en jättefin gunga till ebba som hon fått prova!


ebba har fått en jättetuff handduk av mormor. coolaste badbruden i sköldpaddsoutfit!

10 månader.

har inte så mycket att skriva om. det enda jag tänker på är jobb. funderar konstant på jobb. söker alla möjliga. stressande är det. var och jobbade igår och i morrn ska jag dit igen. trivs inte. ångest när jag ska i väg. om det beror på osäkerhet vet jag inte. känns som jag inte kan ge det jag bör....fan. kan man inte bara få önska sig ett jobb man vet passar för en själv??!! varför är det så ovisst där jag är nu...trodde det var lugnt för sommarn men så är inte fallet. hade jag fattat att de var så här rörigt hade jag inte tackat nej till sommarjobb eller låtit bli att söka vissa. usch vad det här knäcker mitt psyke... 

lilla fröken börjar bli stor. 10 månader idag. kära nån...kan inte förstå att det snart gått ett år!!! full fart hela tiden! älskar allt hon ger mig....bara jag tänker på henne blir jag så obeskrivligt glad!!


var fan är mitt band?

ebba bara skojade lite. senaste natten blidde inte lika bra som förra. inte ens i närheten.... hoppas denna blir bättre eftersom jag får fixa det själv medan karln är på företagsrock i gefle.

jag & ville kikar på uggla....snacka om att köra sitt eget race....

rullgardinslycka.

sen vi flyttade in har barnet haft ett påslakan hängades i fönstret men i går fick vi tummen ur och köpte en svart rullgardin. nu kan man tom se de fina (pettson &) findus-gardinerna. hur som så vaknade jag 8.20 i morse. tyst i huset så jag gick och petade på lillfröken...jo då hon andades. gick och duschade och funderade om det verkligen var morgon..men alla klockor gick lika så......kl. 9 vaknade hon!!! heja rullgardiner!

har fått låna film av a&d som vi kikade på nyss. en av de bästa jag sett på länge...vi skrattade gott i soffan!! så dagens...eller veckans...eller ja..filmtipset är iaf:
little miss sunshine.


en annan del av sandviken.

i vårt område känner jag inte särskilt många. har en bra vän att umgås med & min moster bor här. men annars är det rätt dött....det är förstås nära till de flesta jag umgås med ändå men det är kul att ha nån nära att bara slinka över till en stund & prata lite....

men jag gnäller inte för jag trivs alldeles utmärkt här!!

idag fick dock den här delen av stan en helt annan mening och jag är jättelycklig!!! glad för vår skull men framför allt för er!!!


första april.

april började med 3 x barnvagnsfamilj på promenad runt sjön i högbo. stannade vid vindskyddet..eller ja vid äventyrarnas plats där och åt mackor. drack kaffe och grillade korv. 3 prinsessor som skötte sig utmärkt och var vakna i omgångar. var en sån härlig dag med tokfint väder. så skönt att bara sitta i solen vid vattnet och snacka en massa skit medan karlarna fick elda bäst de ville.....

vad jag vet blev jag lurad endast en gång. av henrik som fick mig att tro att det simmade en abborre omkring i en av badtunnorna.....jaja. nån kunde ju stoppat dit den nyligen faktiskt!



ung & snygg.

jepp. såg på the voice att new kids on the block ska återförenas för en spelning på fredag. fantstiskt! undrar om man skulle tycka att de är lika snygga å bra nu. hehe! det är väl det enda boy band jag gillat...och tydligen var det 20 år sen. shit! det är ett bevis på att man börjar bli gammal.

ett annat är det virre & jag diskuterade efter att ha vart på krogen i lördags. man tror fortfarande att man är 20 och skitsnygg (eh..jaja) och beter sig därefter. men i själv verket är man ju en av de där 30-åringarna man tyckte var patetisk när man var själv var 20. fulla & jagar småpojkar & tror att tuttarna fortfarande nästan sitter under hakan. nu var jag väl inte så i lördags men det är skrämmande att man har tagit steget från ung & snygg till att ha potetial att vara en av dessa oldies.

men allt är ju vad man gör det till... och nu känns det ju inte som att 30 är någon ålder.