formex

igår fick jag följa med mina snälla föräldrar på formex-mässan i sthlm. vart med en gång förr och det är ju så roligt att gå och titta på alla inredningsprylar å grejer....provsmaka sjukligt god choklad...skaffa sig billiga tidningsprenumerationer (ok. bara en på hus & hem denna gång) och plocka lite gratis grejer! gratis är gott! det är en himla tur att man inte får köpa något..då skulle man aldrig komma därifrån. efter att vandrat runt konstant mellan 10-16 var jag såå slut i både kroppen & huvudet så det fortfarande sitter i idag. mycket intryck!

önskar jag fått köpa med mig dessa gigantonallar hem till ebba....

nyklippt.

äntligen har jag vart och klippt mig! vågade inte ens erkänna för frissan hur längesen det var....

nu saknas bara lite färg så ser det nog lite fräscht ut igen. ingen spännande frisyr men hälften av allt det tjocka är borta. så skönt!!

helghändelser.

tjejkväll hos lina igår med några av de bästa! skoj kväll med mat. prat. dricka och en massa singstar!! var ut en sväng på krogen. trots att det var innan lön. men man måste passa på när man har tillfälle. var ju ändå inte såå ödsligt ute. lyxigt nog fick man åka bil med helena hem! minst gnälliga & mest aktiva gravido nånsin som till och med går på krogen (ska tillägga att bf är om bara några dagar)! en mycket rolig kväll! maria och jag hade många funderingar om det var maskeradkväll på krogen...den vanligaste utstyrseln verkar vara flygvärdinna. men men vi är väl kanske inte så där superhaj på modet just nu..hihi!

pigg idag så jag har hunnit rensa rabatter. hjälpt till att klippa gräset & en del hushållssysslor. och självklart busat en massa med världens bästa ebba som sov hos s&s i natt och kom hem vid 12-tiden. det är så roligt att hon tycker om att sova borta och att allt går så bra. det händer ju liksom lite nytt då....inte bara det gamla vanliga med mamma & pappa!

en vecka till av sommarrutiner....bäst att ta till vara på! ångesten smyger sig på.....


söta tjejer.

självklart måste man vara lika som faster!

sötnos.

i den här lilla kroppen finns bara en massa tokigheter. här har hon bestämt själv att hon ska ha mitt linne som klänning! dagarna med henne är så obeskrivligt härliga. kärleken till den lilla varelsen går inte att beskriva.

omöjligt att stå still.

sista natten avklarad!! trodde in i det sista. nästan inför varje arbetspass att jag inte skulle orka med dessa 8 veckor. men vips så var de fixade! trivs fortfarande inte men 6 månaders erfarenhet på papper är värt massor!

hämtade upp mor och åkte till gysinge. stannade i valbo och köpte ett par stövlar till ebba på vägen...hon grinade när vi provade alla möjliga men till slut hittade hon ett par rosa pippistövlar som passade. sen har hon travat runt i dem och varit hur nöjd som helst! lämnade av fröken med mormor och morfar och åkte till gasklockorna för att se winnerbäck! kallt och ont i ryggen av att stå fler timmar...men det var det värt!! och som ett stort plus är ju miss li med på turnén! inte ofta jag faller för kvinnliga röster...men hon är sjukt bra!

max på vägen hem och sängen på en gång kl. 00. idag är det skönt att bara vandra runt i myskläder och slippa vardagens rutiner....även om det är tomt utan lillfröken! det är lyxigt för kroppen att återhämta sig från några veckor med alldeles för dålig sömn!

avdelning förvirrad.

den tror jag alltid jag hamnar på när jag besöker arbetsförmedlingen. att man alltid ska behöva sköta deras jobb åt dem. nu ska jag inte tillbaka före december. hoppas hoppas att jag hittat nåt jobb att leva med innan dess........

jag har kommt på att jag inte vart till en frisör sen i december. hum...kanske är dags? lär väl få en tjusig kort frisyr om de ska ta bort allt slitet....blir alltid så här på sommaren. orkar inte färga eller klippa. roligare att göra det till hösten. men månaderna mellan december och fram till sommarn kan jag inte bortförklara på annat sätt än att jag inte orkat boka tid. jobbigt värre va!

2 nätter kvar....20 timmar....dags att åka...


vänsterhäntas dag.

grattis till oss!

kvalitet.

jag börjar styra upp nån sorts livskvalitet igen. lite saker att göra. träffa vänner. winnerbäck på fredag. kortproduktionen är igång igen så snart kan jag lämna ifrån mig ett gäng. promenad idag. emellanåt känns nästan allt som händer skoj.

roligast av allt är att tokbusa med lilltrollet så båda två tjuter av skratt!! vi jagade nyss varandra runt hela huset. hur kul som helst!

sångfågel.

nätter kvar. wiiie.....eh ja sen är jag väl tillbaka i arbetslösheten...typ. men ändå...slippa dessa ensamma vakna nätter...och kanske kunna återgå så att kroppen kan få må lite bra. äta på normala tider....sova på normala tider...umgås med folk på normala tider....

fick förfrågan idag om att sjunga på ett dop. egentligen är det otroligt smickrande att någonsin få en sån förfrågan. men ändå..man får skratta! om jag nu skulle känna mig säker på att sjunga. vilket jag inte gör. skulle jag aldrig aldrig aldrig våga!!! jag som knappt vågar säga ett knyst i ett litet rum med fler än 3 personer.....stå i en kyrka och sjunga....

det roliga var att hon sa "du får vara full om du vill". *skratt*. önskar jag kunde göra något fint för lilltjejen..men inte detta.

kolmården.

kolmården var toppen!! massa tok & roligheter! premiärbad för min del. åsså en massa djur förstås. ebba älskade safarin!! själv hade jag hjärtklappning när vi åkte bland björnarna...stugorna vi bodde i var mini & dessutom med våningssängar men men för två nätter så tyckte jag de dög utmärkt. grillade i finvädret på fredagkvällen & spelade kort på lördagkvällen när det var regnigt. gillar det där med campingar...det är så mysigt!

ebba kom på alldeles själv att man kunde göra olika grimaser så här å alla skrattade:småtjejerna hade riktigt roligt tillsammans:

stugorna & stripsätning: