bokrea & sushi.

igår var mormor här med fistrollet heeeela långa dagen. jag & a åkte i väg 11 och kom hem närmare 16. var till gävle & var på bokrea. var på lite småaffärer & åt sushi i lugn och ro. var till owes & sen till sandviken för att äntligen bestämma oss för tapeter. det är sjukt svårt & det finns massor med nyheter som är lite annorlunda. det blir nog bra det vi valde tills slut även om vi skulle haft lite mer än en fondvägg. jaja...var till öb & sen hem. a hann snickra & jag hann laga mat. (jag var även på en intervju för ett sommarjobb jag inte vill ha på morgonen).

det är sjukt vad mycket man hinner med utan barn!!!! fast jag skulle ju absolut inte vilja ha det så för jämnan så klart.

*inhandlade en trädgårdsbok på rean får se om jag kan få lite inspiration. vet ju iofs inte alls hur vår trädgård ser ut på sommaren så det kanske mest blir krukblommor i år.
*a fick en bok om karl XII & vi fick hela serien historien om sverige av (anso skratta nu!) herman lindqvist. så nu ska vi läsa!! vi är lite av historiegalningar här hemma.
*den här har jag köpt på clas ohlson:

*ebba fick en hög med strumpor & kläder för min bonuscheck på h&m.
*jag fick min efterlängtade cosmic fråm make up store. tack a&d....ska fundera på vad jag mer vill ha.
*en svart vedkorg...tyvärr fanns det inte matchande eldgafflar å grejer...va de nu heter.

ska bli så roligt att piffa å puffa å va de nu kallar det i inredningsprogrammen....a är duktig med vardagsrummet. har snart byggt om en portal till en vanlig dörröppning. skulle jag göra nåt liknande skulle det ta 7 år.

din kommentar
från: Anso

Va härligt att ni fick käka sushi! Någon som gjorde er sugna på det kanske...hihihiih. Skitagött!

Bra att du köpt grejs på Make Up Store, det är du värd. Allt som man lägger på sig själv är superbra investeringar tycker banktanten :-)

Vi kikar nog förbi er på torsdag om vi får, så vi klarar helgen...hihihi

Kramar i massor, Anso

2008-02-27 @ 11:45:34
från: Helena

Å det är sjukt mkt man hinner med utan sambo hemma oxå! Fast honom vill jag inte heller vara utan såklart! Men nu har jag nästan plöjt igenom alla "måste göra"-grejer, så vi bara kan mysa när han kommer hem! :) Åh vad duktiga ni är som rustar en massa nu. Önskar att vi oxå kunde få tummen ur snart!

2008-02-27 @ 12:42:37
från: Helena

Har förresten för mig att Majk köpte ett så'nt där bras-set på ÖB eller nå't när han flyttade till nya lgh där det fanns öppen spis.

2008-02-27 @ 19:18:21
från: Mamma

Så bra att ni är nöjda med dagen men jag tror mormor är ännu mer nöjd, en hel dag med min skruttunge, världens snällaste o goaste unge, inte heller fel att få en sån gobit i sängen på morgonen innan man skall till jobbet. TACK för lånet av henne

2008-02-28 @ 08:01:06

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback