snart tre dagars semester.

jobbade i natt. har lyckats skrapa ihop 3-4 timmars sömn i dag. jobb i natt igen och när jag kommer hem drar vi i väg till kolmården. jag kommer var en riktig piggelin! inte en enda männska som kunde ställa upp och byta jobbpass med mig eller ta min natt. men nu är det som det är har en rolig helg att se fram emot med familjen yrrol!! regn ska det bli å. fantastiskt! men men...det är bara vatten!!

här en bild på tre raggarbrudar i en cool bil....fort går den å....

omständigt möbelskruvande.

vi har köpt nytt till köket. bord & stolar + en skänk (ÄNTLIGEN)! men det har varit en lång process och än är den inte färdig....fick först vänta på 2 stolar. det var 10 x värre att skruva ihop än exempelvis ikea-möbler. delar gick sönder. det saknades delar till skänken så man kan inte sätta i hyllorna vilket resulterar i att jag inte kan få packa ur de sista kökskartongerna (var ju bara 8 månader sen vi flyttade hit!). nu har vi fått stolarna men inte reservdelarna. skulle skruva ihop stolarna igår och inser att det saknas delar. IGEN! SUCK!

tänk efter ett par gånger innan ni handlar möbler på jysk.

det positiva: det var billigt och det kommer bli bra....sen!


nattuggla.

natten är mitt rike nu för tiden. jag har inte en susning om vilken dag det är och går som i en dimma på eftermiddagarna. skulle man göra detta länge skulle man bli en enstöring och helt off från omvärlden. och förmodligen ha stora sömnproblem för på dagarna kan jag i regel bara sova ca 5 timmar. nä jag är en morgonmänniska. tur att vi är olika så det finns dem som kan jobba så här.........det värsta är att man är helt ensam i ca 8 av 10 timmar å så jäkla roligt sällskap är man inte tills sig själv då. hihi!

idag fyller världens bästa klara ett år!! i morrn blir det kalas! och snart är det dags för minisemester.....bara några nätter kvar!


mysa.

idag är det ledigt och jag får vara med ebbolajban! vi tog en långpromenad innan frukost hon och jag. äntligen kom jag mig för! nu har vi tjejkväll för pappan är och spelar poker med pojkarna. fast snart är det väl läggdags för henne så jag får mysa för mig själv i soffan....lr framför datorn..kan ju finnas risk för det. avkoppling på kvällarna nu för tiden har vart wow. kunde inte hålla oss längre. var ju över ett år sen sist!

var på fisketur i måndags till härnen. exakt på årsdagen av ebbas första fisketur!

jobb.

nu var det nog ett tag sen jag var här och klottrade....har ingen tid eller ork. inte tid eller ork för något. jobb & måsten är det som tar energin. har nu gjort sista dagspasset nu är det 4 veckor natt som gäller. känns både bra och dåligt mest #?"-# skönt! och fortfarande: nä. jag trivs inte! det är förvirrat.

dagens 9 timmar har varit fullspäckade! kul och stressande. härliga människor jag tycker om men som suger ur all energi jag har. framför allt kantades dagen av tråkiga saker som jag till viss del lägger på mig (fast jag inte ska). annars har jag slagit ifrån mig det men inte dagen....önskar bara jag gjort annorlunda. att jag kunnat förhindra....

nu går jag!

precis en månad efter första stegen så vågade hon äntligen släppa greppet! igår när jag vaknade kom ebba & andreas hem efter de vart och lekt med björn & klara och då bara går hon! sötpropp!! visar faster hur man gör:

passar på att hjälpa till med gräset också:

nattuggla.

åka strax efter 21 till jobbet och åka hem strax före 8 på morgon. det är så fel....helt förvirrande. när man vaknar 15 på em är man om möjligt ännu mer förvirrad....nä fy! strax ska jag iväg igen.....vet knappt vad det är för dag.

endagsutflykt.

igår var vi ut på en liten endagsutflykt med mor & far. kul att se vad omgivningarna har att erbjuda. en måndag med mulet & blåsigt väder fanns det väl så där halvmycket (om man ser ur den vinkeln av öppna småaffärer och liknande)...vi åkte till bönan som jag nog inte vart till sen skolresan i ettan. självklart inhandlades lite rökt firre. åkte vidare och åt vår picknick på engesbergs camping omringade av ett gäng måsar. campingen i sig var då ingen höjdare men vi hittade på en lekplats där med lite skojs för ebba (och övriga)....


sen var vi till oslättfors och villade bort oss på en naturstig. fast eg hade vi nog inte kommit så långt man kunde bara gå runt runt...var in i den vackra kyrkan och ebba fick rocka loss lite på pianot som stod där! sen över skogarna och hemåt för att äta lite grillat!


en mysig heldag helt utan regn vilket var det viktigaste!

sommarkvällar.

har nyss suttit ute och ätit grillat som andreas fixat! skönt att kunna sitta ute lite halvsent på kvällarna å bara vara...antar att det är bland annat såna här kvällar som får en att orka med de tunga vintermånaderna......

det...å så lilltrollet! så härligt att komma från jobbet och få träffa mina två godisar. här sötaste tjejen i sin ida t t-shirt som hon fick i present (som jag suktat efter men aldrig köpt....) å coola skorna så klart...