pioner.

idag har jag haft en ledig dag...har vart mycket ute i vår alldeles alldeles underbara trädgård. jag är så glad att de som bott här innan planerat den och vart intresserade av att gåra något åt den. självklart har man tusen idéer för att göra den ännu mysigare & personligare. men det kan få ta tid...jag är bara glad att kunna ströva runt och njuta precis när jag vill......å blir man inte harmonisk av dessa:

krona.

såg den här lampan på divas boning i valbo igår....vågade inte kolla priset...vet inte vart den skulle passa men riktigt snygg var den...

valbo-tur.

idag fick jag åka på en mini-loppissväng. jag kom hem med ett gäng krukor av lite större modell. vilket jag var ute efter så det räckte med det! lite uppiffning av dem så kan jag äntligen plantera om en del blommor!

efter att anna skrivit ett par gånger om butiken madame nyberg i valbo så var jag ju tvungen att kika in där när jag ändå var i närheten. åhh vilken mysig affär!! och massor med fina saker! vilken dröm att ha ett sånt ställe....
fanns ett skåp där som bara stod och väntade på mig...tänkte inte ens att jag skulle köpa det...vid lite eftertanke i bilen skulle jag gjort det....men nästa gång jag lyckas ta mig dit är det väl borta. köpte iaf en kruka där också samt 2 ljus med söta barn på. nu måste jag skaffa mig en skänk till köket snart så jag kan få upp lite saker (ehum...för övrigt skulle man väl ha nya möbler till hela köket...).
ljusen hamnade på min kära hylla i köket så länge...


disconnected.

you recive what you give.
and this is like nothing.
i feel like shit....


....but at least i feel something....
det bara suger musten ur mig totalt. jag ger och ger. men vart ska jag fylla på ifrån?

midsommartjejen.

glad midsommar allihopa!!


utslaget.

ja nä men åskan har visst haft sönder vårt modem....i fredags....å vi får ett nytt nästa vecka!! men jag fick en liten snilleblixt idag så nu har vi internet åtminstone....hemtelefonen lär väl va död ett tag till...men vi har ju mobiler.

fotboll igår hos fam yrrol. inte särskilt upplyftande...lina hade dock lagat lyxmat till oss så det var kvällens höjdpunkt!

har jobbat två oändligt långa dagar i veckan....nästa vecka börjas det på allvar...suck!

men först är det midsommar. vi firar 4 år!! och jag tänkte släpa med la familia till högbo för lite traditionellt midsommarfirande. det måste ebba få vara med om! på lördag ska jag få äran (hihi) att vara med för att fira en midsommardag i hammarby. grillning först å sen vidare nånstans å så parken. låt det vara uppehåll! ebba ska sova borta själv för första gången. hon kommer ha det toppenmysigt hos mormor & morfar!

vad ska ni göra i midsommarhelgen?

jag vet inte.

lina & jag var till valbo en liten sväng igår och jag shoppade minsann lite till mig. å faktiskt bara mig! det senaste årets shopping har mest gått till ebba. hemmet & pyssel. kul att ha lite fräsha vardagskläder även om garderoben skulle behöva uppgraderas betydligt mer! men man är ju inte rikast i världen så jag får ta det bit för bit.

sen var jag till mitt mörka moln för att prata lite. kände mig upptryckt i ett hörn. som ett litet barn som blir ifrågasatt. varför gör du si och varför gör du så? hur känner du då? vad tänker du då? å som vanligt höll jag med och lät mig överköras...med en tår i ögonvrån intalas att det kommer bli bra. fan ibland undrar jag om det inte finns nåt jävlaranamma i mig alls!

nä sån som jag är så är det mest att ta åt mig och göra som andra säger. vara alla till lags så ingen blir arg på mig. fegråtta! in i det sista har jag hoppats att nåt skulle dyka upp..men nu får jag lov att inse att resten av sommarn (8 veckor) får tillbringas där.....där & i sängen eftersom jag har 5 nattveckor. men har jag klarat mig på 6 h sömn i snitt det senaste dryga året så kan jag göra det då också och njuta lite av dagarna med familjen!

hade egentligen hoppats att de skulle kicka ut mig...men de säger att alla där gillar mig & har valt just mig till vikarie..så det är ju ändå positivt även om man ska ta det med en stor nypa salt. hoppas att jag efter dessa veckor kan säga detsamma.....


slösurfning.

a är med kompisar och tittar på fotboll. jag sitter i soffan och slösurfar och kikar på fotboll över dataskärmen. men nu känns det som jag kollat mina favvobloggar & de andra dagliga sidorna jag besöker.....

vad kikar ni på när ni slösurfar? nå bra tips?


ebbas kalasvecka.

det är viktigt att skriva önskelista! bästa platsen? i gungan!

farmor har vart på långbesök!! skoj!

paketöppning på fördelsedagsmorgonen. spaden var ett viktigt verktyg!

mamma och pappa köpte en riktigt favorit (en av världens vanligaste leksaker??)

kalasdags med partyhatt! kollar in coolaste conversen!! present från sandra!

å så var det självklart dags för sverigematch!

idioter.

va är det för rikspuckon som åker runt på moppe och kastar ägg på vår bro? jävla idioter!

ebba & jag lekte i hennes rum igår och hörde att nån åkte förbi på moppe och tjoade lite....tänkte väl mest att de hade kul...inte att de kunde ha kul åt en sån dumgrej! åh va jag önskar att jag kommer på dem nån dag....det har legat äggskal i trädgården en gång tidigare å.

walking girl.

ebba har fått mängder med presenter! och jag blir så glad för att hon är omtyckt av så många...så många som velat komma och fira henne! vi har haft en tokhärlig kalashelg och är slutkörda hela bunten. men vad gör det när man har skoj!

och jag är sjukt stolt för idag. på 1års-dagen tog hon sina första steg!!! ett helt gäng blev det å...minst 6-7 stycken. verkart som rädslan släppt så snart så springer hon nog runt här....


1 år.

TACK ALLA som uppvaktat mig på ett eller annat sätt!!!! // Ebba

Ebba Sundberg 9/6

Sandviken, fyller 1 år i dag och firas av mamma och pappa.


för ett år sen.

för 1 år sen satt vi hos s&s och fick grillat och en massa vitlök......trots att det var nära bf så kunde man inte ana att vi dagen efter skulle vara föräldrar till världens bästa EBBA!!

på förlossningen...ovetandes vem som skulle titta ut lite drygt 10 timmar senare....

kalasdags.

nu börjar ett tredagars kalasäventyr för lilla fröken....undrar vem som kommer vara mest slutkörd? min hjärna börjar redan arbeta på övertid & det har inte ens börjat. att den alltid måste planera en massa....

vi har inte bjudit någon på kalas direkt utan man får komma om man vill..tror iaf vi pusslat ihop det rätt bra för att inte lillfisen ska bli helt slut av allt roligt! och för att man ska slippa fixa det där med fikat hit och dit...

härligt att finvädret fortsätter!!

veckan som var i bilder.

på 50 års-kalas i gävle. leker tittut bakom staketet med bästa fastern:

galopperar på hästen i full fart:

lånat kåpor av moa så man kan kolla på när karlarna i släkten kör gocart:

provar nr. 4 med farfar:

ebba har vart på loppis och fyndat för 30 kr. handlat av två söta tjejer som inte behövde den längre. ebba tycker jättemycket om den..fast hon helst av allt skulle vilja gå utan att hålla i sig:

mysigt när man kan äta ute på altan i finvädret:

furuviksdag i solen.

idag har vi vart i furuvik. riktigt rolig dag med tokfint väder!!!! jag ät så nöjd & jag tror ebba är detsamma!

3 par + barn som gick runt tillsammans. hade picknick. tittade på djur och åkte karuseller. billigt var det å. 100 kr för inträde + åkband för både mig & andreas. tacka öppna förskolan för det!

lite bilder från ebbas dag:och ett bevis på att maria & jag vågade till slut då de andra sagt att det inte alls snurrade så mycket. right. det snurrade som fan. och småtjejerna vi åkte med måste tyckt att vi var riktigt dryga!!