höstnytt.

höstshoppandet har börjat. bilen får nytt avgassystem. mannen ny jacka. barnet massa nya kläder. jag....än så länge alldeles för lite nya kläder men lite och en klippning + färgning av hår är på gång (ska be henne göra mig till ett höstlöv efter en nylig diskussion på jobbet)!!

höstens tråkigaste: overall till lilltrollet.
höstens svåraste: stövlar!!
höstens vill-ha-mer-av: koftor & scrafsar!

säg mig...

man kan få betala ett högt pris för att få må bra. mitt pris är inte bestämt än. än så länge ligger det på en rimlig nivå men det kan lika gärna sluta i personlig konkurs.
det blir aldrig som man tänkt sig....och har man beslutsångest är det ingen idé att bestämma sig för då skiter det sig i alla fall och man blir extra besviken.
pest eller kolera..pesten valde mig fast jag hade föredragit koleran.
jag har dock kommit ett steg närmare ett svar. men jag vill ha det slutgiltiga nu. som vanligt vill man ha allt nu. åtminstone veta när man får veta. ibland önskar jag att en spågumma bara kunde tala om för mig hur livet kommer att se ut om 1 år. 5 år. 10 år. men jag skulle i alla fall inte känna mig trygg.....nä det är bara vänta..

jag har något men saknar någon.....

som sagt...

...ingen kan vara nere med en ballong!


förlängde min helg lite grann med att gå hem kl. 14 i fredags och åka med familjen till furuvik nån timme! har ju inte lyckas utnyttjat mitt säsongskort än...men nu så hann vi gå en sväng och titta på djuren!

för övrigt har det vart en lugn helg med fotboll. hemmamys och ett gäng avsnitt sopranos.

höstfunderingar.

gu va härligt med fredag och helg! i dag verkar det som att jag får en del att göra på jobbet dessutom. å ändå sitter jag här å skriver va! lite sugen att sluta tidigare..men vi får väl se...

i morrn är det fotboll om vädret tillåter sen är det mesta oplanerat. gött! ska umgås med la familia och pyssla en del kanske. funderar om man ska börja tradera igen..köpte nämligen ett par skor för 20 kr igår. hihi. är man fattig så är man! helst av allt skulle jag bara vilja åka och storshoppa höstkläder och en massa nytt att ha på jobbet. drömma kan man ju!!
koftor. stövlar. jeans. kjolar....you name it - I want it!

för visst börjar hösten tränga sig på lite? jag tycker bara att det kommer vara så mysigt den första tiden...sen spårar det nog ut framåt november. jag kommer iaf ha något att göra den här hösten/vintern. det känns fantastiskt!


bästa jobbet.

nä men som vanligt dåligt med tid att skriva här...går och lägger mig alldeles för sent på kvällarna och kliver upp alldeles för tidigt. tittar på en film/kväll nästan....

nu är det lite dött med jobb så man kan ju tjuva in här lite....fick glädjande besked från jobbet att jag får vara kvar året ut om det finns jobb! gu va skönt! vilket lyx skulle jag nästan vilja säga. jag känner mig lyckad på nåt vis! å så får jag vara kvar med mina kära jobbarkompisar och ha roligt!

annars då....ser fram emot helgen som är planlös. umgås med familjen ska jag göra. var dåligt med det förra veckan. var på rövarkalas i lördags - kräftskiva kan vi också kalla det. längesen jag var på sån fest och hade så där kul! till och med styrdans (nä det var ingen över 35 där..man kan dansa det ändå).

på ebba-fronten ganska mycket nytt. som vanligt med tanke på att hon lär sig nya meningar varje dag. senaste dagarna har hon vart helt galen på kvällarna. så arg och oresonlig - hysterisk! upptäckte att det är på väg åtminstone TRE monstertänder så det fanns ju en enkel men ack så jobbig förklaring. stackars barn!!! för övrigt är hon bara glad och go som vanligt!