nä men bli färdiga snart då.

undrar när de tror att de kommer bli klar med byggandet vid rix80?!

när nån kör ihjäl sig eller? eller är det ett test för att se om bilister kan lära sig att det inte är ensamma i trafiken. för allvarligt så kör folk som arslen när det ska till och från jobbet!

inte vet jag men obehagligt tycker jag det är att köra hem på dagarna. läser i tidningen titt som tätt att folk kört in i varandra. idag hämtade a&e mig och vi körde förbi ett par bilar som krockat. polis & ambulans å sånt....

ok nu har jag vart irriterad över det å.

kvällspyssel.

skulle göra julkort.....men det blev visst inte så?
hade ju en del jag stämplat på kursen som jag var tvungen att använda.


pynta.

jag vill julpynta nuuuuu!!!!

jag vill ha julmys! å tydligen är det julskyltning på söndag.

men var är snön????!!!!

11 soltimmar på hela november *suck*.

nu ska svinen hålla sig borta.

idag har vi vaccinerat oss. allihopa blev det till slut!
smidigt gick det bara några tårar (inte jag!)...fast jag blev lite avis på ebbas blå hundplåster OCH att hon fick ett klistermärke!!

vi konstaterade när vi kom hem att det kändes som vi gjort vår samhällsplikt...ungefär som att gå och rösta!

time to move on.

det är rörigt nu. rörigt på jobbet. rörigt i huvudet. mkt som ska göras. lite tid. mkt att tänka på. mkt folk man inte hinner träffa. mörker och regn gör att jag helst stannar hemma och myser efter jobbet. slappnar av. förlåt alla jag inte hör av mig till!!

i torsdags fick jag telefonsamtal om att jag blir uppsagd. har vetat om att det ska komma när som. men det var ett dåligt sätt. ett dåligt tillfälle. och allt som vart och allt tissel & tassel som är på jobbet fick mig att reagera som att jag inte visste om det. tycker det är så tråkigt att vi håller på splittras nu....det har vart så kul!! så värt att gå till jobbet varje dag!! absolut sista jobbdag blir 18 dec. men det kan bli tidigare...man vet aldrig. som konsult i ett bemanningsföretag kan man tydligen räkna med vad som helst...och acceptera det ska man också.

jaja...nya tag!! och...efter att ha jobbat hela sommarn kan jag känna att det ska blir skönt att vara "ledig" över jul och nyår. jag gräver inte ned mig för något jag vetat om länge. det kommer förhoppningsvis något minst lika bra!


duro.

helg igen. har vart mkt med mitt roliga lilltroll! köpte tapeter på duro i lördags....skönthetsfel som gjorde att priset sänktes från 339 kr/ rulle till 169 kr/rulle....ett fel som inte syns om man inte vet om det! så det var ett bra köp. dock känner jag mig fortfarande väldigt osäker på dem...som att kasta mig rätt ut något nytt. mest för att andreas äntligen fått något att säga till om. han tapetserade igår och jag är fortfarande inte riktigt van...men det är inte klart heller! klart det blir fint. kanske inte den känslan som jag tänkt...men man kan ju känna om!


snodde bilden från duro-sidan...


en ledig helg.

i helgen har jag haft semester hemma! andreas och ebba kom och hämta mig på jobbet i fredags. vi skjutsade henne till station och hon åkte buss med mormor till gysinge!
vi åkte och tittade på tapeter i lugn och ro (svårt när man har en liten klåfingrig sak med sig...)
köpte pizza och satt i soffan och hände från 19 (utan att någon var tvungen att gå i väg för att natta lillfröken...)
sov till 8.30 (har inte hänt på lääääänge...)
pillrade runt hemma hela dagen.
andreas snickrade vägg och skruvade garderob (utan ett klåfingrigt litet troll...)
hade symaskinen framme och kunde lämna den utan uppsikt (utan att den lilla var i farten och provade...)
lyssnade på oldies på spotify (utan att en gång i minuten behöva höra imse...)
i går morse vaknade jag 9 och låg och läste till 10 (har inte läst nåt annat än pixi-böcker på mornarna de senaste året...)
jag tvättade fönster. diskade. tvättade. dammsög. körde iväg alla löv vi krattat ihop för två veckor sen. 

å det var bara lite av vad jag hann med utan att behöva tänka på mattider. sovtider. lektider. låter kanske som att jag tycker det är jobbigt att ha henne hemma men så är det inte. men den här helgen behövde jag tydligen vara mig själv utan att veta de...mamma visste tydligen. tack!!!

åkte och hämtade mitt lilltroll igår och det var första gången jag märkte på riktigt att hon hade känt längtan. lite grann kanske iaf. precis lagom. så mkt som behövs. för egentligen tror jag inte hon brytt sig ett dugg om att hon vart borta. hon har haft det alldeles utmärkt!!

eftersom jag sovit så mkt som minst 8 timmar per natt i helgen fick jag igen det i natt då jag sov max 4 timmar. resterande tid har jag vart klarvaken...suck!! klev upp och åt en (förmodligen) möglig macka. undrar hur dagen ska fortsätta?

jaha...igen då....

i tisdags morse fick vi mail på jobbet. obligatoriskt möte kl. 13. alla förstod att det gällde nedskärning av personal. projektet går bra. men att det skulle vara så illa för oss var det nog ingen som trodde. vi är tre som har kortare anställning så vi har vart förberedda att få gå när som..att inte få slutföra projektet även om hoppet funnits. de övriga profficekonsulterna har anställning till sista mars. och för dem blev det nog lite av en chock när 15/20 ska bort i mitten på december. för någon vecka sen sa ledningen att det är mycket att göra och vi kanske skulle behöva jobba övertidskvällar. helst ingen extra ledighet

....och sen POFF! nu går det så bra så ni måste sluta...

snacka om lurade. vi har effektiviserat bort oss själva. stämningen har inte vart på topp. men vad ska man göra när man är anställd på det viset. drygt att 15 st som jobbat med samma saker ska söka jobb samtidigt.

för min del tycker jag att det rent ut sagt är skittråkigt. jag har aldrig haft sånt roligt jobb. aldrig haft så bra arbetskamrater. aldrig känt att jag verkligen tycker att det känns kul att gå till jobbet. jag har verkligen gjort något jag sett resultat av när jag gått hem för dagen!

men jag är glad att jag fått vart med! att jag fått haft det så här bra. mått så bra!! för min del är det inte jobbigt att vara arbetssökande. jag vet hur det är och att det löser sig. problemet är bara inkomsten.....det gnager i mig redan hur det ska gå när jag får gå på a-kassan igen. skit! å så känns det jobbigt att jag måste börja om att söka jobb. intervjuer. börja på nytt ställe.

åhh crap!!! blandade känslor här. undrar hur det känns att ha en fast anställning. kommer jag väl aldrig få uppleva.

har jag sagt att bilen inte startar?

halloween.

i fredags rök tofsen...härligt! hade bestämt mig innan..kanske inte att det skulle bli så kort. men kort blev det och skönt är det! så trött på att varenda dag sätta upp risbusken i tofs och aldrig orka göra något vettigt med den.
ser ju inte riktigt klok ut men jag kan väl bjuda på en bild från lördagens halloweenfest..därav den knasiga rosetten.


å så måste jag slänga in den här bilderna:


spidergirl. batgirl & miss pumpkin!

moa                   ally

blev en mkt lyckad em/kväll/natt med mkt gotta...

jag & andreas komponerade ihop kladdkakan, scary va!