catsen.

kärleksbarometern visar att du tycker att katten är alldeles för krävande emellanåt, medan katten å sin sida inte tycker att den får tillräckligt med uppmärksamhet

från www.catlounge.se

jo vars. nog tycker vi så. både jag och katten. katterna. varje morgon 20 min innan min klocka ringer - då ska matte väckas!!!


åtgärdat.

så åtminstone för en dag bröt jag vardagsmönstret.
fick med la familia på promenad efter maten. gu va härligt!!! kyligt & höstigt med lite sol...mmm...

åter.

undrar om man ska ta upp det här lite igen eller inte....gör ett försök.
saknar ibland detta...det bästa sättet att ösa ur sig alla känslor på vilket sätt man vill. men jag tänker inte skriva så mkt som vanligt här för då är det aldrig någon som hör av sig. då tycker folk det duger med att följa mitt händelserika liv här. inte för att jag pratar med så många annars heller...men man kan ju låtsas att nåt är intressant.

mestadels består dagarna av - jobb. mat. lek & tv. nattning. egentid som jämt spenderas vid tv:n. måste antingen slita mig från tv:n för att få pyssla. måste slita mig från kvällsmys med ebba och börja promenera lite då och då. usch jag har dålig karaktär.

ihelgen rörde jag iaf lite på mig. promenad till och från stan med familjen. på söndagen var vi ute och höststädade lite. var på villa- & hälsomässa som jag blev lite impad av..det jag hann med iaf.

annars arbetar hjärnan på högvarv fast jag tror den snarare har kortslutning nu. för jag orkar inte tänka på detta nåt mer - framtiden. som vanligt löser sig saker men den här gången vill jag att det redan skulle vara löst!

välkommen till lägenhetsregistret....

supporttid....först ringde det en massa..lugnare nu. skapligt skönt att börja 13.15. bara att få bryta dagtidsmönstret. kommer bli lite tråkigt att komma hem kl. 20.30 och sen börja jobba i morrn bitti...men men..snart är det helg!

helgen som var: lugn! seg familj...var på bakluckeloppis...å hälsa på lina & klara. kikade på grannarna som sysslade med konstigheter och såg film. "in the electric mist"...hade spikmatta min onda kropp så jag somnade. ingen höjdarfilm. "gran torino" däremot var grym!!! å så igår...."marley & me". har precis läst boken och stortjutit. såg filmen och stortjöt. inte för att filmen var så bra i sig..men just det där med hunden klämde på en känslig nerv hos mig! uhh......

nä surfa på lite fler olika sidor på jobbtid...lr spela....
http://www.kalaaleq.com/napatoq.swf
klicka på start och styr försiktigt med musen...om gubben börjar vingla åt höger ska du dra musen åt vänster för att räta upp honom.
Lycka till!