Början på helgen.

Igår fick Ebba och jag en halv dag till med mormor & morfar, vilket lyx! Vi var och firade min mormor med fika & mat från Napoleon (än en gång besviken på dem!).Ebba fick gå ensam en sväng på stan med morfar, det tyckte hon var spännande! Å så körde hon hårt med Birk. Var en sväng på marknaden sen i regnet, ganska imponerande för att vara i den här stan, jag köpte 12 par strumpor för 100:-, supernöjd med det! Ebba också supernöjd då hon fick en ballong av morfar, ett lila hjärta med Spindelmannen..Sen har vi pappan hemma heeeeeela helgen, så mysigt! Idag har vi vart på gympa allihopaSen hem och åt pannkakor på lillbrudens beställning, åkte till Ockelbo och titta på en lekstuga som Ebba ska få i födelsedagspresent. Hamnade i Högbo på hemvägen med faster och co. Oplanerat så vi var inte så välklädda för kylan, men det var roligt att inte bara åka hem!! 

din kommentar
från: Anna

Hej!Ja det behövs lite små utflykter emellanåt för att piffa upp vardagen och fylla på energin :) Det är ju så mysigt att få komma iväg bara!Ser ut som att ni har haft mysiga och bra dagar i helgen, roligt :)Kramis!

från: Helena

Åhå, så ni har hittat en lekstuga..? Blev det en nybyggd, eller en inlekt..?

2010-04-11 @ 22:14:22
från: anki.

Det blev ett mellanting, en begagnad men ej inlekt. En som snickrar som haft den som visningsex!! Perfekt! Ville ha en sån modell nämligen men de nybyggda var 3000 kr dyrare...

2010-04-12 @ 19:20:24
från: Helena

Ojojoj... Vilket klipp ni måste ha gjort!

2010-04-12 @ 22:49:07

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback