Bye bye.

Bloggen ligger på is...kommer förmodligen inte att uppdateras mer om jag inte saknar DEN för mycket.
Den har funnits med så många år!! Jag tänker då inte ta bort den förrän jag kommer på nåt bra sätt att spara allt på.

Jag har efter förra inlägget tänkt mer på det det handlade om, alltså hur kan jag älska ett till barn lika mycket som det jag kännt tre år längre! Det kommer bli spännande har jag konstaterat, har äntligen börjat längta riktigt riktigt mycket, inte många veckor kvar!

Självklart handlade det förra om min familj och de familjer som rört sig i våra omkretsar under min uppväxt. Som alla vet hänger jag inte ut människor och jag skulle aldrig kunna skriva ett sånt inlägg om någon speciell, skulle det uppfattats (en vän upplyste mig om att det kunde vara på det viset) att det handlade om As familj så är det ju inte så, ur den synvinkeln har jag bara känt honom i sex år så det skulle jag inte kunna skriva. Och han har aldrig antytt det heller, han har aldrig sagt något negativt om sin familj eller släkt, jag tror vi båda är nöjda med våra fina uppväxter och vill föra detta vidare helt enkelt!

Bloggen är ett sätt att uttrycka MIG och lite av ett beroende, ett forum för mig att må bra så jag finns självklart på annan ort!! Syns kanske där!
Tack alla fina läsare för alla kommentarer, och ni som aldrig kommenterat fast jag ser att ni läser: lika roligt det med!!
Puss & kram!


Funderingar..

Ok, ska tillägga att fröken freak spårar ur åtminstone en gång per dag..antar att det är trotsen. Men det yttrar sig på lite olika sätt..skriks gör det, idag fick jag ett par skor kastade på mig & vi har fått höra hur dumma vi är!! Inte lätt för stackarn. Vi har tagit efter Angelicas exempel och placera lilla fröken i hallen där hon inte har något skoj att leka med, där hon kan sitta och lugna ner sig i lugn och ro och dessutom bli lite nyfiken på vad vi gör....

Kanske känner hon sig lite ensam när vi vart hemma och pysslat med en massa med rustandet och jag inte är så mobil. Blir bra när lillebror kommer så hon har nån även om han inte går att leka så bra med än. Ska försöka göra saker så jämnställt som det bara går när han finns!!

Har märkt att (och det ännu tydligare) vuxna barn prioriteras olika av föräldrar & släkt. Killar brukar i princip vara dåliga på att höra av sig och därför hamnar de åt sidan..ingen känner sig tvungen att ringa eller hälsa på. Småsyskon lär sig att klara sig själv och kräver inte alls samma uppmärksamhet.

I vissa fall är det så tydligt som det bara går men det stämmer självklart inte över lag....ibland kan man iaf vara glad att man är ensambarn & tjej!! Ingen att tävla med, känner mig omtyckt av mina nära utan att behöva fundera om det är någon de tycker om bättre.

Ja nu blev det långt och flummigt....men ibland blir jag bara så förtvivlad över att man kan sätta vissa åt sidan så. Hur man kan bete sig som att vissa bara är meningen att glömmas bort....att det inte finns mycket intresse av att höra av sig eller hälsa på, vissa lider av detta.


Sova säng.

I natt har jag sovit 8 TIMMAR I STRÄCK utan att gå på toa!!!!!! Igår natt var jag upp 5 ggr som jämförelse....jag är så lycklig över detta och har vart så pigg att jag lärt mig spackla! Klättrat upp & ner på en liten stege och böjt mig ner osv....

Vilken kontrast mot gårdagen när jag var så trött att jag inte visst vart jag skulle ta vägen....så nu har jag fortsatt mitt damppigga humör med att baka matbröd tillsammans med Ebba!! Får se hur detta slutar...med smärta vet jag, men det struntar jag i!!

Idag började herrn i huset jobba igen efter semestern...undrar om han var den ende idag som inte hade jobbångest. Kanske bra att det var em-skift. Nä nu ska här förberedas för morgondagens dejt med jobbcoachen.

Förlåt.

En offentlig ursäkt till alla som har under de senaste veckorna träffat mig och som under de kommande två månaderna kommer att göra det. Min hjärna har totalt kopplat från. Fröken kontrollfreak har tagit semester och låtit nån slapp jäkel ta över som knappt vet vad hon heter. Är så flummig och man kan inte lita på att man får något svar av mig om man pratar med mig. Dock blir jag ytterst glad om nån orkar umgås med mig trots detta.

Tillägg till det hela är att en enorm trötthet har tillkommit. Jag är sjukligt trött konstant, ungefär som man är i början av grav. Blir väl så när man måste vara vaken ett par timmar per natt. Jaja hur som...nu vet ni hur det är och att jag inte försöker undvika någon eller var otrevlig. Jag bara är sån här....


First date.

Igår kuskade vi runt med stackars farfarn för att få lite hjälp att köpa tak till sovrummet. Hem kom vi med ett tak iaf. Ebba lämnades kvar på Ljungan för lite semester. Hemma och försökte sova bort huvudvärk i kökssoffan på altan. Sen cyklade Helena & jag på en liten loppisrunda och vidare för att plocka upp Lina på jobbet. Det enda gratis vi tiggde åt oss denna gång var vatten (betydligt mer varuprover förra ggn) och jag hittade piller mot halsbränna som jag får ta, verkar som att de funkar å!

Virre kom och vi var på Charlys och åt och skrattade!! Mkt trevligt!! Till Hemmakväll för att se om jag kunde köpa HP & Halblodsprinsen eftersom A nu läst ut den också...hittade för 139 kr...vände mig om och hittade den som begagnade outletfilm för 19 kr. Nöjd cyklade jag hemåt!!

A fick ett samtal på mobilen och han lät väldigt knasig när han pratade och jag var rätt nyfiken. Det var från "Annika som undrade om han visste vem hon var". Nä de kom han inte riktigt på...Jo, de hade tydligen pratat med varandra på sajten First Date och nu hade hon vågat ringa. Stackars stackars tjej....som äntligen vågat ringa å så var det till fel kille (förhoppningsvis för min del då...) Jaja, vi skrattade gott åt det iaf!!

Nu ska jag göra nåt vettigt kanske medan jag ännu känner mig smidig och halsbrännan håller sig borta....

Coaching.

I morse var jag tvungen att ha klockan ställd, stackars mig som måste vara som andra människor. Var till arbetsförmedlingen för att träffa min jobbcoach. Trevlig tjej och påbörjandet av personliga brevet kändes toppen, som en nystart, blir bra att fortsätta nästa vecka. MEN! Det känns lite hopplöst att bli så peppad, att skriva brevet för vissa jobbannonser och sen för att veta att jag inte kommer kunna jobba nu om jag skulle få något. Nog om det, kändes bra att göra nåt iaf. Hälsade på mormor en sväng, sen hem och kolla hur det gick för snickarna.

Ebba & Andreas kan försvinna ett par timmar in i det nya sovrummet, visserligen väldigt skönt tycker jag!! Och jag tror inte hon är allt för störande för A har kommit långt, väldigt långt trots att det mest låter som att han muttrar över saker. Kom en kvinna och köpte våran värdelösa kontorsstol och tre gigantokuddar som bara tog plats. De senaste...3 veckorna...har vi sålt grejer på Tradera, Blocket & loppis för ca 4000 kr. Det är ju galet var skrot man har!!!

Nu ska jag nog ta min kära halsbränna och krypa upp i soffhörnet och invänta fotbollsmannen...antagligen inget vettigt på tv. Igår såg vi Percy Jackson...och åskviggen eller vad det nu hette. Riktig barnfilm var det iaf! 

Loppshop.

Igår fick jag möjlighet att sälja lite skit på loppis i Bro! Hade tre kartonger färdiga för loppis, gick väl en del grejs iaf. Gårdsinnehavaren hade en helt hus fullt med prylar, samt partytält & uterum...fortsättning idag och nästa helg!! Jättemkt fina skor, men för små för mig & billiga möbler...fyndade jag också och blev VÄLDIGT nöjd med dessa för 25 kr....
Tycker att de är så roligt med loppisar, mest för folket som kommer och pratar! Å de som är nöjda för att ha handlat typ 10 grejer för max en hundring.

Ebba & jag var och hälsade på Jenny & Anna på deras loppis, spännande med en hel drös höns & tuppar på en riktigt mysig gård!!

Efter att ha stått/gått hela dagen var det inte nån del i mig som inte gjorde ont! Läkte detta med Andreas tacopaj, chips & film! Påven Johanna...helt ok...men som vanligt LÄS BOKEN om du ska välja något!! Läste den för typ 8 år sen och blev smått förvånad att de gjort film på den. I förrgår såg vi Snabba cash....inte särskilt impad, den var verkligen medelmåttig, och igen....inte som boken!!