V.23.

Helgen har passerat och kalasveckan har inletts.

Lördagens fest var mer än lyckad, längesen jag skrattade så!!! Roligt folk, drägliga lekar, massa god mat & fint vin (jaja...alkoholfritt!!). Prat och musiklekar...sen fram emot 1.30 drog vi oss hemåt. Alldeles för längesen vi cyklade hem mitt i natten så där! Tack till Virre & Madde hur som!

Söndag blev det dammsuga & torka golv, hängde ut tvätt och drog till svärfar, då började regnet ösa. Fick grillat på inglasade verandan! Plockade med dottern som var mycket nöjd över en hel helg av uppmärksamhet och Furuviksbesök och drog förbi Lina, Björn och Klara för lite prat & lek och mat från Monroes. Sen hem och såg Shutter Island. Mmm...så bra...visste inte så mycket om den och blev skeptisk i början när det var en typisk polisfilm, men det utvecklades till nåt helt annat.

I morse klev vi upp och vid 9.30 kom Emmy, Mira & Meja och firade Ebba. Hon fick klänning, diadem och en pyssellåda, vi fikade & brudarna lekte. Ebba har alltid tyckt om att leka med Meja som är lite äldre...Emmy åkte i väg en stund, jag fixade mat och så fick vi sällskap till lunch!! Najs!!

din kommentar

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback