Biljäklar & manboys.

Nu är det dags för en ny bil! Jag blir så jäkla trött på att ha skrotbilar..även om jag egentligen älskar Saaben. Men vart man än åker så har alla andra familjer förhållandevis nya kombi-bilar. Å man kan inte annat än att bli lite avis...Ebba skulle nog bli underbart glad om hon kunde få plats med benen å. Jaja..men det är väl så när det bara är en som tjänar pengar i familjen....åt gången.

Igår vid 17:30 skulle vi ge oss i väg till Örta, fick inte upp bilen. Alltså blipgrejen som krånglar (nyckeln går det förresten inte att låsa upp med...) lampan blinkade men bilen låste inte upp sig. Den vägrade - i ca 20 min!! Ebba stod bredvid och var ledsen för hon ville åka till Klara "vi kan väl gå då mamma?"

Till slut gick det iaf och vi kom iväg för lite Mellomys!! Ebba sov 5 min men ändå höll hon sig vaken till 22 (kan ju bero lite på att hon åt godis å..hehe) och tjejerna hade rikigt skoj. Dansade tryckare till Darin och som galningar till Manboy!! Ebba: "han är söt den dära pojken", Eric Saade alltså. Hihi!! Snart börjas det med affischer på rummet. Tycker vinnarlåten är jättebra!! Men ingen som kommer synas i Oslo, nä fram för Salem!!!

Jaja, krångel med bilen när vi skulle hem men det löste sig sen däckade vi i stora sängen tillsammans. Trodde man skulle få sovmorgon men icke, 7 tyckte hon man skulle vakna!


din kommentar
från: Helena

Haha! Om du vill kan du få komma hem till oss & ta dig en titt i vårt garage ;) Varken ny el kombi. Men nu med en fungerande kasettradio :) Den hippa cd-bilstereon drog ju ur batteriet & jo, det är ju faktiskt värt en del att kunna ta sig framåt...

2010-03-14 @ 23:03:34

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback