veckan hittills.

det bästa man kan göra till frukost nu är att mixa vaniljyoghurt & frysta bär. sååå enkelt och sååå gott. ja de blir väl en smoothie det. kan ju skriva det ordet här eftersom jag absolut inte kan uttala det. så nu sitter jag här med min smoothie och självklart kaffet innan det är dags för jobb....

i veckan har jag firat mamma som fyllt år. vi har hämtat vårat utemöbler & grill och grillat lunch. köpt färg till lillrummet. besiktat bilen som gick igenom utan problem. besiktat magen som det inte heller va något fel på. lycka att bara ha gått upp 1 kg sen sist och att bebis växer som den ska (längtar efter dig nu). magen har sjunkit. barnmorskan beodrade mig att än en gång kontakta läkarn för ev sjukskrivning. så jag ringde och fick en telefontid med honom. hon skickade också en remiss så jag skulle få hjälp med mina stackars händer. eller stackars och stackars....kanske mest för att jag blir så arg när de inte går att använda som vanligt!

min ilska på försäkringskassan blev övergående eftersom hon snällt hjälpte mig med fp och dubblade upp min årsinkomst! i veckan har det mest varit irritation över att jag sväller som en ballong. helt sjukt när jag ser på mina fötter och ben hur de ser ut! händerna vill jag inte ens prata om. å så svettas jag så mycket det inte ens är möjligt! .....så var det den där telefontiden med läkarn. han ringde igår. och det gick absolut INTE att sjukskriva mig för "lite" ont i ryggen...började jämföra det med ryggskott eller ischias (som skulle opereras) och allt va som står i hans jävla läkarbok. hc centrum får fan skärpa till sig med sina stafettläkare! blev så trött å less att jag inte ens blev arg. dock var det rätt många andra igår som blev det...ni är söta som vill hjälpa!

så nu lägger jag inte mer energi på någonting sånt där. nu ska jag prata med min chef och gå hem från jobbet för nu fixar jag det inte längre. jobba idag och i morgon...sen får vi se. skiter i om jag inte får några pengar en månad (nej jag tänker inte ta fp). det är det inte värt. sen ska jag vara hemma och lära mig slappna av och fixa och ha mig innan det är dags!

för övrigt är mitt humör på topp och solen skiner för det mesta. idag öppnar mor och far affärn igen och jag kan inte vara med vilket är tråkigt. ikväll är det fest hos virre som fyllt år!

oj...nu går bussen snart.....


din kommentar
från: Tina

Men herregud!! Vad begär människan av dig egentligen!!! Verkligen jättetrist att du måste gå hemma och ej få betalt på nått vis.

från: Helena

Åh, så gott det lät med grillat! Å jä*la skitläkare! Men himla bra att de var hjälpsamma på Försäkringskassan iaf! :)

2007-05-02 @ 14:31:26

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback