bra priser för fattiglappar.

ebba är på semester hos mormor och morfar. andreas är i hammarby. jag fick en helt ledig eftermiddag/kväll. inga tider att passa. ingen att anpassa mig efter. inte för att jag måste annars. men det ligger ändå över mig och det blir ju oftast så. men nu hade jag tid att strosa för mig själv i valbo. och har man tid kan man titta riktigt noga och hitta lite rea-fynd. har inte råd med så mkt annat - men en kofta var jag tvungen att lägga pengar på eftersom vi har iskallt på jobbet även om det är 30 grader varmt ute.

resultatet blev - 3 koftor. en scarf. en tröja till ebba och två smågrejer. ordinarie pris 1100 kr - mitt pris 200 kr!!! behöver jag säga att jag är mycket nöjd. nu kan jag till och med variera mig! å så har jag fixat present till söndagens kalas. så nu finns det inga måste när jag kommer hem från jobbet i morgon!

att passa på att lägga de värdefulla timmarna på rätt saker.

jag ska sluta vara så negativ och leva för dagen. jag har hunnit så mycket i helgen fast jag egentligen inte gjort så mycket alls.

i lördags packade vi in familjen + svärmor i bilen och åkte på en lite tripp till vildmarksgalleriet i ockelbo. gick i älgparken. älgarna låg ner en bit in i skogen. det duggade och ebba ville helst äta blåbär! sen åt vi macka. jag åt med rökt bäver-kött på. riktigt gott!! stannade på två loppisar på vägen hem och fyndade en fin ljusstake jag är mycket nöjd med! ebba och jag fick en eftermiddag tillsammans med lek och mys! känns som all sån tid är sååå värdefull!

söndagen bestod faktiskt av ett besök på spikfabriken. fyndade lite grejer till min nya utemöbel som andreas gjorde klar på eftermiddan. jag ska måla. sen ska jag lägga upp ett foto på den här. han har visserligen efter mycket tjat i våras kommit sig för själv att fixa detta åt mig ♥. jag grävde ner lite stenar igår. rensade ogräs. åt en massa gott från alla möliga buskar och plantor i trädgården med ebba och bara hade det härligt trots att solen inte sken.

har sett tre filmer. hunnit med mina dampprojekt och en del hushållssysslor. egentligen har man en massa tid att spendera bara det att man gör det på lite dåliga sätt ibland.

jag känner mig lycklig. nästan allt är bra.

och idag fyller världens finaste KLARA 2 år!!


friday i´m in love.

fredag fredag..kan nästan inte fatta att jag inte kommer att vara tvungen att kliva upp kl. 6 i morrn. tänk om jag får sova till 7....vilken sovmorgon! å sover jag ännu längre är det väl risk att jag blir hysteriskt pigg.

idag är det support för mig mellan 12-16. fyra timmars telefonpassning...men jag kan säga att mafia wars på facebook är mer använt än telen. det är rätt segt..massor med ledigt folk..lite att göra..tur att man har ett gäng trevliga arbetskompisar här iaf!

är shoppingsugen som fasen. å renoveringssugen. å loppissugen. men jag har inte riktigt med tid och pengar som räcker till allt. kanske nåt....

oj då..

någon som fortfarande tittar in här?det var det nämligen längesen jag gjorde...blir visst så på sommarn va...jobbar å sen hem och hinna träffa ebba så mkt som möjligt! inledde veckan med en trevlig kvällsdejt med virre! avslutade med att gå hem före 15 idag. härligt!! har hunnit med sååå mkt fast jag knappt gjort något. till och med vart ut på cykeltur med familjen!! å så är heeela helgen kvar!

helt oplanerad å det är så skönt!! bara umgås utan en massa måsten. göra vad vi vill!!