skansen & grönan.

en del av eat & drinkers hade tagit sig till den kungliga hufvudstaden med två wannabes (som senare visade sig vara på god väg att kvalificera sig att delta i det sällskapet...med tanke på all korv & cola!!). anso & daniel skulle ner och joina dem så vår lilla familj var inte sena att haka på. så på lördagmorgonen bar det av med första stopp biltema i uppsala. nu har vi införskaffat ett takräcke till takboxen så nu kan vi åka på semester! anso hade gjort köttbullsmackor som förmodligen gjorde så att våra humör hölls uppe när vi väl kom till sthlm och irrade bort oss och tappade bort varandra efter en körning i en bussfil. en sak är säker jag skulle aldrig i hela världen köra där! så skulle vi ut på djurgårn för att sluta upp med det övriga sällskapet för att inta skansen & gröna lund. men det var lättare sagt än gjort. inte en jäkla parkering nånstans. fullt fullt fullt. fick åka in mot stan för att hitta en som tur var gratis parkering. sen var allt lugnt.

promenerade i finvädret till skansen. där kom en till sån där härlig motgång då man funderade om dagen verkligen skulle spåra ur totalt. rulltrappan stannade mitt på så andreas & daniel fick bära upp vagnen. och de är rätt branta de där trapporna. men sen så fick vi gå runt & mysa & titta på djur & självklart titta på allsångs-scenen. senast jag var där såg jag smashing pumpkins..mmm...jaja raskt vidare till grönan för att komma in innan 18. vill förstås inte lägga ut bilder på folk utan att fråga men denna kanske går an...


mat mat mat! pizza som svärfar bjöd på. tack tack!! satt i solen vid vattnet & tittade när andreas åkte kvasten (läskig karusell) och bara hade det hur mysigt som helst! sen var det dags för lekande samtidigt som sommarkrysset pågick. kikade lite på sarah dawn finer (fiona som vi föredrar att kalla henne....why? får ni lista ut själva. ledtråd: grön). lekkvällen slutade med att ebba invaderades av ett gäng mjuka saker som hennes farfar vann..


avslutade vid 21.30 för att bege oss hemåt efter en tokhärlig dag!!! är så glad att vi fick följa med!! och ebba skötte sig som vanligt exemplariskt. hon är alldeles underbar min lilla gobit. hemma före 1 nån gång då vi stupade i säng allihopa! har inte varit särskilt pigg idag heller å nu är andreas och jobbat...tråkigt..men snart är det lediga veckor & semester!

några bilder från ebbas fotograf-faster...


din kommentar
från: Helena

Trodde inte ens att det fanns gratisparkeringar i Sthlm, men jag skulle då absolut inte ens komma på tanken att köra där heller! Vad gör Andreas med släggan..? Ska han hamra & skjuta iväg nå't..?

2007-07-22 @ 18:50:07
från: Tina

Vilken härlig dag ni verkat haft!! Längtar tills vi blir en liten familj också.. :-)

från: anki.

mja..det var gratis för att det var lördag em tror jag. Haha, han ska slå i väg grodor som ska hamna i näckrosor..fast de hamnade mest i vattnet =)

2007-07-22 @ 20:20:43
blogg eller hemsida: http://ankibjork.blogg.se
från: Sandra

Alltså hon är ju helt sjukt söt!!!

2007-07-23 @ 09:03:42
blogg eller hemsida: http://sanderstedt.blogg.se
från: Anna

Åh vilken härlig tripp!!! Å så himla mysiga bilder =). Så roligt att se!!
Puss å kram!

2007-07-23 @ 12:58:26
blogg eller hemsida: http://levinda.blogg.se

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback