omöjligt att stå still.

sista natten avklarad!! trodde in i det sista. nästan inför varje arbetspass att jag inte skulle orka med dessa 8 veckor. men vips så var de fixade! trivs fortfarande inte men 6 månaders erfarenhet på papper är värt massor!

hämtade upp mor och åkte till gysinge. stannade i valbo och köpte ett par stövlar till ebba på vägen...hon grinade när vi provade alla möjliga men till slut hittade hon ett par rosa pippistövlar som passade. sen har hon travat runt i dem och varit hur nöjd som helst! lämnade av fröken med mormor och morfar och åkte till gasklockorna för att se winnerbäck! kallt och ont i ryggen av att stå fler timmar...men det var det värt!! och som ett stort plus är ju miss li med på turnén! inte ofta jag faller för kvinnliga röster...men hon är sjukt bra!

max på vägen hem och sängen på en gång kl. 00. idag är det skönt att bara vandra runt i myskläder och slippa vardagens rutiner....även om det är tomt utan lillfröken! det är lyxigt för kroppen att återhämta sig från några veckor med alldeles för dålig sömn!

din kommentar
från: Helena

Vi kanske missade varandra precis igår då. Vi var & käkade på Libanesen på hörnet & hade parkerat bilen vid Max. Så åt ni på det Max, så satt ni nog där inne & mumsade när vi kom dit efter att vi hade varit & ätit. Eller så kom ni strax efteråt...

2008-08-16 @ 11:27:00
från: Tina

Vad skönt att det är gjort nu!!

Jasså ni var på konserten igår. Skoj!!

från: Anna

Skönt med lite ledighet :) Igår var min första lediga dag på 12 dagar...

2008-08-17 @ 07:52:07
blogg eller hemsida: http://anna1441.webblogg.se/

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback