nyårsfirandet.

jag skulle ju skriva lite om det å. hade en toppenkväll igår. började med en jätteångest för att lämna ebba trots att det var i trygga händer. men fick övertalan att hon faktiskt inte vet vad nyår är och egentligen mår bäst av att sova hemma i sin säng. så så fick det bli. åkte till örta på em hela familjen och lekte med klara. provade guitar hero innan festfolket kom. skulle blitt aldeles för blyg om jag skulle prova när folk kollade.

vid 18-19 droppade det in folk åt lite. sen komm s&s och hämtade upp oss och åkte hem med lillfröken till oss. världens gulligaste som stannar och firar nyår & vaktar ebba åt oss. och som dessutom agerar taxi i olika omgångar. tack tack!! vi åkte tillbaka till festen och hade tokroligt hela året ut. kvällen handlade mest om en avdelning guitar hero/singstar och en avdelning godisätande pratfolk och en liten isac som charmade alla!

17 pers. 3 (2) barn & en underbar hund. min kärlek & några nära vänner var ett toppensätt att fira in det nya året.


din kommentar
från: Helena

Hihi... Det ser ut som om Tessan håller på & skrattar ihjäl sig när Andreas & Björn sjunger ;) Å ang ovanstående inlägg... Bollar kan göra susen för motoriken! De vill ju lixom inte ligga still ;)

2008-01-03 @ 16:43:02

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback