Utvecklingssamtal & lek.

Igår var det utvecklingssamtal på dagis! Självklart kunde jag lämna stället som en stolt mamma. Men det roligaste och viktigaste är ju så klart att höra alla detaljer & det är roligt att verkligen se att personalen ser mitt barn!! Har bett dem att spara alla lappar de skriver till de här samtalen, vanligtvis så kastas dem inför varje utv.samtal men jag tycker det är roligt att få ha kvar och se hur lilla fröken utvecklats.

Efter dagis drog vi vidare till Angelica, Ella & Thyra för lite lek och prat. Thyra fick en litet paket eftersom hon fyllt år igår, de andra två tjejerna började med att tokbråka, men sen gick det över på nån sekund. Facinerande sånt där! Ebba blev extremt trött, tror det blev mycket med vårstädning och brandbilar (planerat besök) på dagis & sen lek. Men det känns bra att hon fått ut mycket av dagen!

Idag blir det inte lika mycket då hon vaknade upp med svullna och kladdiga ögon. Lika bra att stanna hemma från dagis, hoppas bara att det är förkylningen och inte någon inflammation. Hon var rätt nöjd att få trakassera sin älskade pappa hela fm iaf! Nu har vi ett gäng timmar och slå ihjäl...fast just nu sitter hon inne på sitt rum och läser högt ur en bok!

din kommentar
från: Helena

Jaså, kastar de alla utvsamtalslappar..? Jag brukar spara & ge till föräldrarna när barnet slutar & så får de göra vad de vill med dem. Fast jag skriver aldrig kladdlappar m stödord, utan mer utförligt, så om det är nå'n som tar över barnet efter mig, ska förstå vad vi pratat om.

Alice älskar böcker, så Ebba kan ju få läsa för henne :)

2010-04-29 @ 23:13:52

skriv din kommentar här:

vem är du:
kom ihåg mig?

e-mail:

din blogg/hemsida:

vad vill du:

Trackback